Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendini çok şık görmek

Rüyada kendini çok şık görmek

Rüyada kendini çok şık görmek yeni bir işte yüksek bir makama sahip olunacağına, çok büyük ve geri dönüşü olmayan hatalara düşeceğine, insanlar arasındaki saygınlığını yitireceğine, aile hayatında çok kötü tartışmalar yaşayacağına, büyüleyeceğine, mevcut işinden daha iyi koşullarda başka iş imkanları bulacağına, mal mülk sahibi olunacağına, hayat içerisinde yaşadığı maddi zorlukları kısa zamanda çözeceğine, aklına koyduğu her işte muvaffak olacağına, eğer evli ise eşi ile aşklarını tazeleyip birbirlerine olan sevgilerinin artacağına yorulmaktadır.

Rüyada kendini çok şık gördüyseniz:

  • Yaratıcılığınızı kullanırsanız güçlü iş birlikleri kurabilirsiniz.

Rüyada çok şık olmak eline geçen olanaklardan da doğru ve yeterli şekilde yararlanamayarak sıkıntıya düşeceğine, sevdiği bir kişinin, insanlara karşı kötü şeyler yapacağına, mal varlığının neredeyse eriyeceğine, yaşanacak üzüntü ve stresten ötürü sağlık sorunları ile uğraşılacağına delalet etmektedir.

Rüyada şık siyah elbise giymek umutsuzluklarını geride bırakacağına, rüyayı gören kişinin ihtiyaçlarını yeterli oranda karşılayamayacağına ve zor günler geçireceğine, kişinin her zaman bolluk içinde bir hayat sürerek, sevdiklerine de her şeyin en iyisini vereceğine delalettir.

Rüyada çok şık elbise görmek sıkıntılarından kurtulup huzura kavuşacağına, hayırlı bir iş için sevilen bir kişiden yardım istenmesine rağmen amaca ulaşılamayacağına, çok zor zamanlar geçireceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına işaret eder.

Rüyada şık çanta görmek üzüntü ve sıkıntıların son bulacağına, sıkıntıların kısa bir zamanda biteceğine, dertlerinden kısa bir zaman içinde arınacağına, vereceği çok büyük hatalı kararlar yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada şık abiye giymek girdiği birçok iş ve aldığı başarılar ile adından sıkça söz ettireceğine, sorunların bu sayede aşılacağına, yeni bir iş için başvuru yapılacağına, sevilerek yapılan bir işin daha iyi bir hale hale getirileceğine, bazen umutlarını yitireceğine delalettir.

Rüyada kendini şık görmek üzüldüğü konularda sevdiği kişilerden yardım alacağına ve çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, pek güven vermeyen bir kişinin iş teklifinin geri çevrileceğine, yaşadığı sıkıntılı durumların son bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada şık ayakkabı görmek ters giden işlerin edilecek dualar sayesinde yoluna gireceğine, asık yüzlerin güleceğine ve fakir fukaranın doyacağına, mallarının ve parasının bereketinin artacağına delalet eder.

Rüyada şık ayakkabı giymek güzel ve kötü duyguların birarada yaşanacağına ve çok güzel olayların baş göstereceğine, aile hayatında çok mutluluk verici ve çok büyük hayırlara vesile olacak haberler alacağına, çok rahat edeceğine, işlerinin günden güne daha iyi bir hal alacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments