Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ramazan ayını görmek

Rüyada ramazan ayını görmek

Rüyada ramazan ayını görmek tüm sıkıntılarının, sorunlarının ve korkularının da bitmesini sağlayacağına, kendisini çekemeyen kişilerin kendisi hakkında çeşitli dedikodular ettiklerini duyacağına, uzun zamandan beri çok istediği bir şeyin büyük bir çaba göstermesine ve çok emek vermesine rağmen bir türlü gerçekleşmeyeceğine, dikilen fidanların yakın zamanda meyve vermeye başlayacağına, Allah’ın kendisine pek çok lütuf sunacağına, sevdiği bazı kişiler ile çok rahat edeceği ve büyük kazanç elde edeceği bir işe gireceğine, herhangi bir rahatsızlık yaşamayacağına, maddi ve manevi açıdan tam bir yıkım yaşanacağına, sorunlarının ardının arkasının kesilmeyeceğine, yaşanan kötü olayların elbirliği ile düzeltileceğine, uzun zamandan beri çekilen bir rahatsızlığın kısa bir zaman sonra Allah’ın izni ile şifa bulacağına, yorulduğu ve sıkıldığı zamanlarda ortaya çıkan bir rahatsızlık ile uğraşmak zorunda kalacağına işarettir.

Rüyada ramazan ayını gördüyseniz:

  • Özel bir tartışma ortamında dışarıda kalabilirsiniz.

Rüyada ramazan ayında oruç tutmadığını görmek yaşadığı stresin biteceğine, yaşadığı muhitin yenileneceğine, bir sebeple etrafındaki bazı insanlar ile arasının açılacağına yorulur.

Rüyada ramazan ayında oruç tutmak haramdan uzak durup, Allah’a dua edeceğine, ibadetlerini de aksatmayacağına, bunun hem meslek hem de özel hayatına darbe vuracağına, hayır ve iyilik dolu işler yaparak kendisini huzurlu hissedeceğine tabir olunur.

Rüyada ramazan ayında oruç tutmamak bir sebeple çok sıkıntı çekerek adının lekelenmesi gibi durumlara kadar ilerleyecek bir sorunlar yumağı ile karşı karşıya kalacağına, hem de iş hayatına yansıyacağına, isteklerine ve dileklerine kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada ramazan ayını görmek çok zor zamanlar geçireceği, başını hastalıklardan ve üzüntülerden kaldıramayacağına, arzularına ve emellerine kavuşacağına, yüzünün güleceğine, ev veya arsa almak için girişimlerde bulunulacağına işaret etmektedir.

Rüyada ramazan davulcusu görmek geçim sıkıntısının biteceğine, evinde nimetin ve verimin çoğalacağına, huzurun ve mutluluğun yerinde olacağına, musibetlerin yaşanacağına işaret eder.

Rüyada ramazan pidesi görmek rüya sahibinin de gerek eğitim hayatı için gerekse de iş hayatı için kendisine çok büyük yardımlarda bulunacağına, dertlerin biteceğine, sorunların aşılacağına, sorunların kısa süre içinde atlatılacağına ve zor zamanlar geçiren akrabalardan birine maddi açıdan çok büyük bir yardım edileceğine işaret eder.

Rüyada ramazan paketi görmek gözünü bürüyecek olan dünya malı nedeni ile yanlış yollara gireceğine, her türlü musibetten ve melanetten uzaklaşılacağına, sevdiklerinin hep yanında olacağına alamet eder.

Rüyada ramazanda rakı içmek kişinin işlerinin de sağlığının da iyi olacağına, gerek maddi gerek manevi anlamda zarara ve ziyana uğrayacağına, duygularının karşılık göreceğine, aşkının da kalıcı olacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments