Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sigara közü görmek

Rüyada sigara közü görmek

Rüyada sigara közü görmek rüya sahibinin etrafına hayır göreceği kimselerin dolacağına, iş ve okul hayatında da büyük başarılar kazanılacağına, mutluluğa ve huzura yaklaşacağına, yapılan işlerin büyük zararlara uğranacağına, sıkıntı dolu günler yaşanacağına, mal ve mülkte azalma yaşanacağına ve iş hayatında çok kötü bir noktaya gelineceğine, kendisini üzen konuların kapanacağına, sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, zarar edilen bir olayın kısa süre içinde düzgün bir şekilde gerçeğe döneceğine, işlerinin yaver gideceğine, kararlarına saygı duyulacağına yorulmaktadır.

Rüyada sigara közü gördüyseniz:

  • Belli bilgilerinizi veya yeteneklerinizi kuvvetlendirerek ya da çeşitlendirerek kendinizi geliştirebilirsiniz.

Rüyada sigara közü görmek sevilen bir kişinin içine düştüğü sıkıntıdan kurtulmasına yardımcı olunacağına, kendisine rızık ve kazanç getiren kapıların hiç kapanmayacağına bu sayede hayatının zevki sefa içinde geçeceğine, geç de olsa kendine mutlaka şifa olacağına inanılır.

Rüyada közde ekmek pişirmek zarar edeceğine, bununla birlikte tüm iç dünyasının alt üst olacağına, onları utandırarak hakkındaki fikirleri teker teker çürüteceğine, iş yaşantısında hırslanacağına, evliliğinin istediği gibi çıkmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada köz biber görmek maddi olarak zarar edileceğine, büyük bir karar alarak, geleceği için isabetli bir şey yapmış olacağına, evlatlarından hayır bulacağına delalettir.

Rüyada közlenmiş soğan görmek ancak daha sonra işlerinin yakın zaman içinde eskisinden de daha iyiye gideceğine, güzel günler yaşanacağına, uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı ve üzüntülü durumların sona ereceğine ve insanlardan çok büyük övgüler ve takdirler alınacağına inanılır.

Rüyada köz karıştırmak yeni arkadaşlıklar kuracağına, yardıma muhtaç olan kişilere yardım etmek için çaba göstereceğine ve zorlukları yenmeleri için destek olacağına, aile bireyleri ve akrabalarıyla birlikte bir eğlenceye gideceğine tabir olunur.

Rüyada közü söndürmek aşk konusunda çok büyük bir ilerleme kaydedileceğine, çaresiz kalacağına, müjdeli haberler alacağına, olumlu, güzel ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, rahat edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kömür közü görmek kişinin istediği gibi ilerleyeceğine, maddi açıdan zarar verecek ve sonrasında insanlar arasındaki saygınlığı zedeleyecek bir sorun yaşanacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde kendisini çok iyi bir yerde bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada közlenmiş kömür görmek saygın bir konuma gelerek etrafındaki insanlara yardım edeceğine, Allah katında makbul işlerle uğraşılacağına, hayatının her geçen gün kendisine daha büyük mutluluk ve hayır getireceğine böylece yaşadığı zor, kötü ve sıkıntılı günleri de unutturacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments