Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada köz karıştırmak

Rüyada köz karıştırmak

Rüyada köz karıştırmak işlerinin her geçen gün daha büyük kazanç sağlayacağına ve eline geçen tüm fırsatları değerlendirip kendisine çok iyi bir gelecek kurmak için büyük çaba sarfedeceğine, bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekileceğine, bu sorunlardan kurtulmak ve uğranılan zararları telafi etmek için yakın zamanda bir seyahate çıkılacağına, sağlık ve huzur dolu bir döneme gireceğine, eline geçen bazı imkânlar sayesinde sıkıntılarından kurtulmaya çalışacağına, kariyerini çok daha iyi yerlere taşıyacağına, halk tarafından çok sevilen ve akıl danışılan biri olunacağına, zarar verebilecek kişilerin uygun bir dille hayattan uzaklaştırılacağına ve aile hayatına huzur getirileceğine, sosyal hayat içerisinde sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, aile hayatı içinde büyük mutluluklar yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada köz karıştırmak gördüyseniz:

  • Ani hareketlere bağlı sakarlıklara dikkat etmeli, ani tepkiler vermemelisiniz.

Rüyada köz karıştırmak kazançlı işler yapacağına, her zaman incelikli davranışlar sergileyeceğine, amaçlardan sapmaya yorulmaktadır.

Rüyada közde patates görmek tekin olmayan kimselerle hareket edeceğine, aklındaki şeytanı yenmeyi başaramayarak ona uyacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, yaşadığı sıkıntılardan v sorunlardan en kısa zamanda kurtulacağına delalet eder.

Rüyada köz ve ateş görmek illet bir hastalığa yakalanmayacağına, başına çok güzel olaylar geleceğine, kazancının eksileceğine alamet eder.

Rüyada közde mısır yemek çok güzel ve hayırlı işlere girerek insanlara yardım edeceğine, sıkıntı çekeceğine, eşler arasında bir soğukluk olacağına işarettir.

Rüyada közlenmiş et yemek hayatının sonuna kadar lüks ve rahatlık içinde yaşayabileceği kadar birikim yapacağına ve çocuklarına güzel bir hayat bırakma amacını da yerine getireceğine, kişinin hayallerinin ve dileklerinin gerçekleşeceğine, sağlıklı, neşeli ve mutlu bir kişi olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada sobada köz görmek sıkıntıya düşüreceğine, ticaretinin büyüyeceğine, uzak bir yerden kötü haberler geleceğine, bu yüzden aile hayatında çok büyük bir üzüntü yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada közde ekmek pişirmek bazı kayıplar olabileceğine, böylece kendine güveneceğine, yeni zaferlerin ve başarıların peşine düşecek inanca ve güce sahip olacağına rivayet eder.

Rüyada kırmızı közlenmiş biber görmek hayırlı kişilerle iş hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, sıkıntıların sona ereceğine, zor günlerin geride kalacağına, sevdiği kişilerden birisi için maddi bir yükün altına gireceğine, çekilen hasretin biteceğine, kırgınların ve küskünlerin barışacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments