Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sigara ağızlığı görmek

Rüyada sigara ağızlığı görmek

Rüyada sigara ağızlığı görmek iş konusunda birden fazla alternatife sahip olanların istedikleri işe başlayabileceklerine ve özellikle yurt dışına gitmek isteyenler için şartların olgunlaşacağına, sorunların yakın zaman içinde son bulacağına, yaşamın güzelliklerinden daha fazla istifade etmenin yollarını bulacağına, zor bir işin üstesinden gelinmesi ile birlikte bazı işlerin hayata geçirileceğine, bunalıma gireceğine, maddi olarak uğranacak zararın yanısıra bir de manevi olarak zarar görüleceğine, çok büyük bir umutsuzluk yaşadığı bir sırada hiç beklemediği büyüklükte bir kazanç elde edeceğine, sıkıntılarının biteceğine, kendi işini kurmak için çok kazanç elde edeceğine ve büyük bir rahatlama yaşayacağına delalet eder.

Rüyada sigara ağızlığı gördüyseniz:

  • Kafanızdan geçen ya da dilinizden düşmeyen şeyleri uygulamaya koymaya karar verebilirsiniz.

Rüyada sigara ağızlığı görmek çıkış yolları bulacağına, canın derdine düşeceğine ve evden çıkamaz olacağına, maddi anlamda güçleneceğine, borçlarından, maddi yükümlülüklerin verdiği ağırlıktan, sıkıntılardan ve zorluklardan kurtulacağına delalet eder.

Rüyada anneyle ağız kavgası etmek bazı ortaklıklar gerçekleştireceğine, bir sebeple çok büyük üzüntüye uğrayacağına, yaşanan olaylardan ötürü insanlara kırılacağına, kendi başına bir hayat yaşamaya başlayacağına, bu şekilde devam ederken karşısına çıkacak olan fırsatları değerlendirip işlerini daha iyi bir hale getireceğine, kapandığı düşünülen meselelerin, tartışmaların veya sorunların tekrarlanacağına işarettir.

Rüyada babayla ağız kavgası etmek dedikoduların deyim yerindeyse bıçak gibi kesileceğine, yaptığı çalışmalar ile adından sıkça söz ettireceğine, emek ve değer verdiği kişilerden nankörlük ve vefasızlık göreceğine delalet etmektedir.

Rüyada ağız yarası görmek etrafındaki insanlara yardım edeceğine, maddi anlamda güçleneceği kadar manevi anlamda da ağız tadına ve keyfe kavuşacağına, rızkının ve kısmetinin yolda olduğuna, yakın bir zamanda rüya sahibini bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada ağız yamulması görmek maddi anlamda refahın yerinde olacağına ve bu durumun bir ömür süreceğine, çok sıkıntılar çektikten ve büyük üzüntüler yaşadıktan sonra işlerini toparlayacağına, hayatına mutluluğun, sükûnetin ve huzurun hâkim olacağına delalet eder.

Rüyada ağızda jilet görmek atacağı her adımla daha güzel ve daha mutlu günler yaşayacağına, yanlışının da çevresinde deyim yerindeyse yüzünün kızarmasına, başının da önüne eğilmesine neden olacağına, maddi olarak çok kayıp vereceğine alamet etmektedir.

Rüyada ağız dolusu kan görmek hem dünya hayatında hem de ahiret hayatında yüksek mevkilere erişmek ve ulu kişilerden olmak adına savaşacağına, zengin bir hayat süreceğine, bir sağlık sorunu yüzünden uzun bir süre boyunca hayata ara verileceğine işarettir.

Rüyada ağızda saç teli olduğunu görmek kolaylık elde edeceğine ve halinden memnun olacağına, yeni bir sosyal çevreye kavuşulacağına, kendisini çok zor durumlar içinde bulacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments