Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sığ denize atlamak

Rüyada sığ denize atlamak

Rüyada sığ denize atlamak yakın zamanda rahat edeceğine, çok sevdiği bir kişi tarafından kalbinin kırılacağına ve ileride yaşayacağı bir tartışmadan ötürü sevdiği bir kişiyi üzeceğine, sıkıntılı ve zor zamanlar yaşayacağına, üzüntü içinde geçirilecek bir döneme ve maddi ve manevi olarak çok karanlık bir işe gireceğine, işlerinin de hal yoluna gireceğine, bundan sonrası için de tükenmeyecek bir bolluğa ve zenginliğe ulaşarak yaşamının sonuna kadar güzel yaşayacağına, kötü kişilerin yenilgiye uğratılacağına, düşmanlarla beraber oturmaya, vefa göstereceğine inanılır.

Rüyada sığ denize atlamak gördüyseniz:

  • Farklı bir pozisyon dikkatinizi çekebilir.

Rüyada sığ denize atlamak huzur dolu bir yaşama sahip olacağına, o kapıyı kapatacağına ya da kendisine gönül hoşluğu sunan, kötü ve dar gününde yanında olan bir kişiye haksızlık ederek onu kaybedeceğine, Allah’ın helal kılmadığı işlere gireceğine işarettir.

Rüyada sığ denizde yüzdüğünü görmek bir sebeple ailesi içinde tartışmaların yaşanacağına, maddi olarak iyi giden bir işin bir anda kesintiye uğrayacağına, sorunların halledilebilmesi için büyük fedakarlıklarda bulunulacağına alamet eder.

Rüyada sığ deniz görmek sorunların biteceğine, sosyal hayat içinde yeni bir arkadaşlığa başlanacağına, büyük başarılar kazanacağına, istediği herşeye kavuşacağına, bazen işlerinde bozulma olmasına rağmen genelde işlerinin iyi olduğuna ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, mutluluğa giden yolu bulacağına, dertlerinin çarelerine kavuşacağına, dualarının gerçekleşeceğine inanılır.

Rüyada sığ bir deniz görmek aile ve iş yaşantısıyla ilgili sıkıntılı bir sürecin başlayacağına, iyi halini yitireceğine, geçim sıkıntısının sona ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada sığ denizde yüzmek ancak durumundan kurtulmazsa kendisini çok bereketli ve güzel zamanlardan mahrum bırakacağına, kendisini yeniden doğmuş gibi hissedeceğine ve büyük bir mutluluk ve sevinç yaşayacağına, zengin ve gösterişli biri olarak anılacağına delalet eder.

Rüyada sığ denize girmek borçlarının boyunu aşması nedeniyle alacaklarının kapısından ayrılmaz olacağına, maddi bir soruna karşı yalnız başına savaşmak zorunda kalınacağına, büyük bir sevinç duyacağı bir haber alacağına alamet eder.

Rüyada sığı deniz görmek yapılan hataların kısa zamanda telafi edileceğine, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar getireceğine, sıkıntılarına ve sorunlarına bu sayede çok büyük çareler bulan rüya sahibinin, iş hayatında düştüğü zor durumlardan kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada sığ denizde yürümek hayatında olumlu gelişmeler yaşanacağına, hayatın kendisine şans ve kısmet getireceğine, sevinçli bir haber alınacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments