Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sıcak su döküldüğünü görmek

Rüyada sıcak su döküldüğünü görmek

Rüyada sıcak su döküldüğünü görmek elini attığı bütün işlerde çok kazanç elde edeceğine, başarılı olacağı bir iş için çok sevdiği bir kişi ile ortaklık kuracağına, çok verimli bir çalışma içine girileceğine, çok büyük başarılar ve yüklü miktarda kazanç ele edeceğine, bazı sorunları yüzünden kırıldığı kişiler ile arasını düzelteceğine ve yaşadığı rahatsızlıktan bir an önce kurtulacağına, maddi ve manevi olarak sorunlarla boğuşulacağına, sevilen bazı kişilerden ya da iş arkadaşlarından ihanet görüleceğine, ticaret hayatının başarılı ve kazançlı geçeceğine, renk ve eğlence geleceğine, taş kalpli kişilerle muhatap olacağına delalettir.

Rüyada sıcak su döküldüğünü gördüyseniz:

  • Mevcut planlara sekte vuracak dahi olsalar, olan bitenden fayda sağlama olanağınız olabilir.

Rüyada sıcak su istemek geçim derdi, yokluk ve fakirlik nedir hiç bilmeyeceğine, küslerin ve kırgınların barışacağına, işlerinin kısa zamanda açılacağına inanılır.

Rüyada birinin üstüne sıcak su dökmek işlerin bir müddet durma noktasına geleceğine, yüzünün güleceğine, kısmetlerinin açılacağına, ihtiyaçlarını gidermekte çektiği zorluktan ve yaşadığı çileden kurtulacağına alamet eder.

Rüyada deniz suyunu sıcak görmek üzerine düşüldükçe daha da nazlanacağına ve kendisini seven kimseleri üzeceğine, borçlarını azar azar da olsa ödeyeceğine ve feraha er geç kavuşacağına, işlerin düzeleceğine ve parasal olarak çok iyi olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada sıcak su doldurmak hem rahat bir hayata kavuşacağına, gönül hoşluğu yaşayacağına, hanesinde kıtlığın baş göstereceğine işarettir.

Rüyada sıcak suyla yüzünü yıkamak sıkıntısını ve sorununu bölüşeceğine, kazancının ve rahatlığının daim olacağına, uzun zaman sonra çok sevineceği olaylar yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada sıcak su havuzunda yüzmek kötü ve sorunlu bir dönemden geçeceğine, çok büyük atılımlar için yapılacak çalışmalarda önce kendisinden başlayacağına, hayal ettiği ve uzun zamandan beri başka bir şey düşünmediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine ve bu sayede deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçacağına tabir olunur.

Rüyada birinin üzerine sıcak su dökmek verdiği vaatleri yerine getireceğine, sorunların ve rahatsızlıkların atlatılacağına, kötü duygularını yeneceğine işaret eder.

Rüyada sıcak suyla yıkanmak konfor içinde yaşayacağına, parasının ve malının eksilmeyeceğine, işlerinin başarılı olacağına, dayanışma, barış ve sevgi ortamında bulunacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments