Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sıcak su bulmak

Rüyada sıcak su bulmak

Rüyada sıcak su bulmak rahat bir hayat süreceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine, çalışmalarının kendisine mutluluk getireceğine, geçim derdinin sona ereceğine, sağlığının yerine geleceğine ve hayatının daha eğlenceli bir hal alacağına, işlerin her geçen gün farklı bir sorunla karşılaşacağına, oturduğu evi değiştirip, daha büyük ve konforlu bir eve taşınacağına, fakirleşeceğine, amaçlarının ve beklentilerinin de gerçekleşeceğine, kötü kimselerle karşılaşamayacağına, kardeşler arasında yaşanan tartışmaların aile büyükleri tarafından bitirileceğine inanılır.

Rüyada sıcak su bulmak gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kişilere antipatik görünmemek adına biraz daha düşük profil çizmenizde fayda var.

Rüyada sıcak su bulmak herkesin takdirinin toplanacağına, şimdiye kadar sahip olmadığı kadar büyük mal ve mülke sahip olacağına, gülmekten yana bolca nasipleneceğine yorulur.

Rüyada sıcak suyla yıkanmak kişinin heyecandan neredeyse kalbinin duracakmış gibi hissedeceğine, aynı zamanda önemli yol ayrımlarına gelindiğine ve seçimler yapılacağına, onlarla keyifli zamanlar geçireceğine, yenileneceğine, tazeleneceğine, moral bulacağına tabir olunur.

Rüyada temiz sıcak su görmek borçların artacağına, yoksul ve düşkün bir hayat süreceğine, üst mevkilerde bazı görevlere terfi edileceğine, rakiplerinin üzüleceğine inanılır.

Rüyada sıcak suyla ayak yıkamak mutlu günlerin yaşanacağına, bilgi sahibi oldukça daha da alçakgönüllü biri haline geleceğine, asılmış olan yüzünün gülmeye başlayacağına inanılır.

Rüyada sıcak su kaynatmak sorunların sürekli artacağına, gittikçe daha fazla içine kapanıp çok üzücü ve can yakıcı sorunlar ile karşılaşacağına, ortak olarak girilen bir işte çok zarar edileceğine delalettir.

Rüyada sıcak su buharı görmek problemlerin en kısa zamanda çözüme kavuşacağına, bundan dolayı kendini çok şanslı addedeceğine, yeni ve büyük başarı getirecek bir işe gireceğine tabir olunur.

Rüyada musluktan sıcak su aktığını görmek güzel ve refah bir geleceğe kavuşacağına ve problemsiz geçim süreceğine, kötü düşünceli insanların hayattan uzaklaştırılacağına, eski ve döküntü bir etek gördüyse yakın zamanda sevdiğinin kalbindeki yerinin kalmayacağına delalettir.

Rüyada sıcak su havuzunda yüzmek ev taşımaya, sıkıntılarını büyük oranda atlatacağına, epey zamandan beri hayalini kurduğu bir şeye kavuşacağına, aile hayatının ve uğradığı zararların düzeleceğine, kazancının ilk önce azalacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments