Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada şeytanın resmini görmek

Rüyada şeytanın resmini görmek

Rüyada şeytanın resmini görmek çok sevilen bir kişi ile yaşanan bir ayrılığın sona ereceğine, arkadaşlar arasında tatlı bir rekabet yaşanacağına, sevilen kişiler ile güzel günler geçirileceğine, canla başla çalışacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından en kısa süre içerisinde kurtulacağına, çok sıkıntılı ve çok zor döneme gireceğine, çok büyük aksilikler ile karşılaşacağına, huzursuz olacağına, aralarında bir konuşma geçeceğine, yetenekleri üzerinde daha fazla uzmanlaşacağına, kendisini geliştireceğine işaret eder.

Rüyada şeytanın resmini gördüyseniz:

  • İkili ilişkilerinizde, iş birliklerinizde veya ortaklıklarınızda daha rahat hareket etmenizi veya daha özgür hissetmenizi sağlayacak fırsatlar söz konusu olabilir.

Rüyada şeytanın resmini görmek hastalıklardan kurtulacağına, bir sebeple aile hayatında huzursuz dönemler yaşanacağına ve sosyal hayat içinde çok sevilen arkadaşlardan ihanet görüleceğine, kafasına hiçbir şeyi takmadan, her zaman şükür içinde olacağına yorulmaktadır.

Rüyada şeytan resmi görmek yaptığı işte kazandığı paralarla başkalarına da faydalı  olacağına, yapılan çalışmaların daha çok kazanç sağlayacağına, rahatlık yaşanacak bir döneme girileceğine, sevilen kişilerle bir ortaklık kurulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada devlet adamı resmi görmek hanesinden bereketin ve kalbinden mutluluğun göçeceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını sona erdireceğine, sevdiği kişiler ile mutlu olacağına, mutsuz ya da sorunlarla boğuşan bazı dostlara yardımcı olacağına delalet eder.

Rüyada ölünün resmini çekmek yapacağı girişimlerin ve alacağı kararların kendisine çok olumlu neticeler sağlayacağına, özellikle küçük iş yerleri açma düşüncesinde olanlar için işlerin kısa sürede büyüme göstereceğine, epey zamandan beri yapmak istediği ve bu amaçla gece gündüz çalışıp çok emek verdiği şeylere yakın bir zamanda gerçekleştireceğine, yeni bir aşka yelken açılacağına ve ana baba dualarının alınması sayesinde güzel günler görüleceğine tabir olunur.

Rüyada deniz resmi çizmek endişelerini ve üzüntülerini atlatacağına, yapacağı çalışmalarda kazanacağı başarılar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, eline geçen kazançlar ile çok güzel zamanlar geçireceğine, hüsrana uğrayacağına alamet eder.

Rüyada kelebek resmi çizmek çevresinin genişleyeceğine, maddi gücünün, gördüğü saygının ve sevginin artacağına, aile bireylerinin birbirlerine verecekleri destekler sayesinde işlerin eskisinden daha iyi ve daha büyük bir hale dönüşeceğine ve daha çok kazanç sağlayacağına, eline geçen parayı yapacağı bir hata yüzünden girdiği bir işte batıracağına delalet etmektedir.

Rüyada başkasının resmini görmek üzüntülerin yok olup, hastalıkların kolay bir şekilde atlatılacağına, güçlü, kudretli ve hikmetli kimse olacağına, büyük bir huzur ve neşe içinde olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eşek resmi görmek kurulmuş bir ortaklığın bozulacağına, daha önce yaşanmış bir hastalığın nüksedeceğine, büyük maddi kayıp verileceğine, konforlu bir şekilde ömür geçireceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments