Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada şeytanın dediklerini yapmak

Rüyada şeytanın dediklerini yapmak

Rüyada şeytanın dediklerini yapmak kazancının çoğalacağına, işinin gücünün rast gideceğine, korkularının, sıkıntılarının ve hastalıklarının zaman içinde tekrar ortaya çıkacağına, kendisine düşmanlık besleyen kişiler tarafından zarara uğratılacağına ve hayırlı olarak girdiği bir işin kendisine zarar verecek bir duruma döneceğine, verilen emeklerin boşa gideceğine, hayırsız kişilerle iş yapmak zorunda kalınacağına, hasretliğin biteceğine ve yarınların çok iyi olacağına, ticaretle uğraşıyorsa gelişeceğine, tahmin edilenden daha büyük kazançlar elde edileceğine, maddi olarak çok kazanç elde edileceğine, sevilen kişiler ile mutlu olunacağına, kendisine yeni bir hayat kurup yeni bir iş bularak yeni bir şeyler gerçekleştireceğine, sağlığını geri kazanacağına yorulur.

Rüyada şeytanın dediklerini yapmak gördüyseniz:

  • Size iftira atılması veya hakkınızda olmadık dedikodular çıkartılması olasıdır.

Rüyada şeytanın dediklerini yapmak hayırlı ve güzel adımlar atılacağına, maddi olarak çok zor bir döneme gireceğine ve büyük bir zarara uğrayacağına, hayata aynı açıdan bakılan bir eşe sahip olunacağına rivayet eder.

Rüyada birinin namaz kıl dediğini görmek kolay ve eğlenceli bir hayat geçireceğine, geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, dünya nimetlerinin hiç birinden mahrum kalmayacağına, rahat edilecek bir döneme girileceğine, zahmet veren işlerin kolaylaştırılacağına, rakiplerin kurduğu bir tuzak yüzünden maddi zararlara uğranacağına rivayet eder.

Rüyada birinin seni seviyorum dediğini görmek yaşadığı yoğunluk içinde küçük bir geziye çıkmak için kendisine zaman yaratabileceğine ve kısa bir süre içinde çok büyük bir mutluluk duyacağı ve büyük bir rahatlama yaşamasına yardım edecek bir tatile çıkacağına, problemlerinin biteceğine, maddi anlamda da gelirinin ve malının artacağına yorulmaktadır.

Rüyada şeytanla işbirliği yapmak sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, endişelerin biteceğine, ancak daha sonra bu sorunlardan kolayca kurtulacağına, çok büyük bir baskı altına gireceğine ve sonunda tüm toplum ile bağlarını kopartıp kendisini ruhsal bir hastalığın kucağına delalet eder.

Rüyada şeytanla anlaşma yapmak çalışmaları ile takdir toplayacağına, onlara galip geleceğine, sağlıkla ilgili olarak yaşanan sorunların bitirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada şeytana lanet etmek işinde çok büyük adımlar atacağına, güllük gülistanlık olacağına, şansının açılacağına, kısmetlerini çoğalacağına ve rahatının da her geçen gün daha fazla yerine geleceğine, dilediği gibi yaşayacağına delalet eder.

Rüyada şeytanla göz göze gelmek günbegün kötüleşeceğine, hayırlı ve güzel işlere imza atacağına ve bu sayede uzun yıllardan beri büyük bir özlemle gerçekleşmesini beklediği hayallerinin yakın bir zamanda çok güzel gelişmeler eşliğinde gerçekleşeceğine, işlerinin ters gideceğine işaret eder.

Rüyada şeytan bıçaklamak huzurlu bir aile hayatına sahip olunacağına ve zorlukların sevilen bir kişinin vereceği destek ile biteceğine, iç dünyasının zenginleşeceğine, yeni çalışmalar yapılacağına ve sorunların düzeltilmesi için büyük bir uğraş verileceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments