Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin seni seviyorum dediğini görmek

Rüyada birinin seni seviyorum dediğini görmek

Rüyada birinin seni seviyorum dediğini görmek kaybettiği umutlarına yeniden kavuşacağına yani düştüğü yerden kalkma cesareti göstereceğine, kurtuluşu bulacağına, geçim derdinin biteceğine, aile içindeki sıkıntıların, zorlukların aşılacağına, makama ve rızka sahip olacağına, yeni bir başlangıç yapmaya, deyim yerindeyse kallavi bir kazanca kavuşacağına, işlerinin çok büyük bir şekilde sıkıntıya gireceğine, zorlukları teker teker aşacağına işaret eder.

Rüyada birinin seni seviyorum dediğini gördüyseniz:

  • Belli bir sıçrama yapmadan önce önünüzü kontrol etmeli, ilerlemeden önce diğerlerinin ne söylediğini ya da yaptığını incelemelisiniz.

Rüyada birinin seni seviyorum dediğini görmek sevdiği kişilerden çok büyük destek göreceğine, hayatını sürdürmek için kendisine yeni yollar arayacağına, girdiği tüm işlerden alnının akıyla çıkacağına, deyim yerindeyse canla başla çalışacağına, çok başarılı olacağına, ilerleyeceğine delalettir.

Rüyada birinin namaz kıl dediğini görmek umutlarının söneceğine ve mutsuz olacağına, kazanılan başarıları çekemeyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, maddi açıdan çok huzurlu bir döneme girileceğine, özel hayatının renkleneceğine ve de kişinin bu sayede heyecan dolu günler yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada şeytanın dediklerini yapmak efendi ve güleryüzlü oluşu sayesinde de çevresindeki herkes tarafından çok sevileceğine, karamsarlığa kapılmak, dünyaya küsmek yerine koşulların elverdiği şekilde yaşayacağına, çok daha iyi yerlere geleceğine, iş hayatında büyük atılımlar yapacağına tabir olunur.

Rüyada seni seviyorum sözünü duymak hayatın baştan sona güzel bir hal alacağına, aile hayatının gün geçtikçe daha güzel olacağına, hayırlı gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşanacağına, kazancın artacağına ve huzurlu, rahat ve sağlıklı bir ömür sürüleceğine, zaman içinde kendisini daha iyi yerlerde bulacağına, çalışmada çıkan bir sorun yüzünden baş ağrısına sebep olacak bir kişiden öneri alınacağına ve deyim yerindeyse bu kişinin gevezeliklerinin ve boş boğazlıklarının çekileceğine işarettir.

Rüyada seni seviyorum diye bağırmak sıkıntıların son bulacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük ilerleme kaydedileceğine, sevdiği bazı kişilerden yardım göreceği bir işe gireceğine alamet eder.

Rüyada seni seviyorum duymak özellikle geleceği konusunda maddi yönden tutumlu şekilde hareket etmekle kendisini ve sevdiklerinin hayatını riske atmayacağına, bol rızık sahibi olunacağına, torunlarına dahi yeteceğine işarettir.

Rüyada seni seviyorum yazmak iş hayatında çok saygın bir isme sahip olunacağına, bol muhabbette kalacağına, mali sıkıntılarla uğraşmak zorunda kalacağına rivayet eder.

Rüyada seni seviyorum sözü duymak başarılı bazı çalışmaların ardından çok istediği ve uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kavuşacağına, bir sebeple kısa süreli de olsa bir ayrılık yaşanacağına, çok büyük ve sıkıntılı olaylar ile karşılaşılacağına ve büyük bir üzüntü yaşayarak nerede hata yapıldığının düşünüleceğine, bir sebeple kısa da olsa bir bocalama dönemi geçireceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments