Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada şeytanı tutmak

Rüyada şeytanı tutmak

Rüyada şeytanı tutmak kontrolü ve inancı elden bırakmayacağına, ortaya çıkan sıkıntılar yüzünden büyük üzüntüler yaşayacağına, sağlıklı, rahat bir hayat süreceğine ve devamlı olarak gönül ferahlığına kavuşacağına, eline geçen bütün fırsatları çok hayırlı ve çok doğru şekilde değerlendireceğine ve kazancının çok büyük olacağına, ancak daha sonra gururuna bu durumu yediremeyerek kendisinin de gidip başka birini dolandırmaya çalışacağına, ancak daha sonra kendisini toparlaması sayesinde çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok iyi işler gerçekleştireceğine, kazanılan paraların hayır için kullanılacağına ve çok mutlu bir hayat sürüleceğine, akıl yolu ile çok sayıda problemi kısa sürede hallederek rahat bir nefes alacağına işaret eder.

Rüyada şeytanı tutmak gördüyseniz:

  • En ufak şeyi dahi büyütmeye devam etmeniz durumunda, stratejik anlamda çok büyük hatalar yapma riskiniz artabilir.

Rüyada şeytanın elini tutmak sıkıntıların yakın zaman içinde biteceğine, rüya sahibinin pek çok zorlukla ve musibetle mücadele etmek zorunda kalacağına, olayın ağız münakaşasına varacağına alamet etmektedir.

Rüyada şeytanı tutmak bir sebeple insanlar ile arasının açılacağına, geçim sıkıntısının sona ereceğine, evin kasasına giren gelirin artacağına, hayırlı yollar keşfedeceğine delalettir.

Rüyada şeytandan korunmak için dua okumak bir sebeple borcun gittikçe artacağına, sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine, sorunların günden güne daha da artacağına ve sıkıntılı bir işe girileceğine rivayet eder.

Rüyada kadın kılığında şeytan görmek eve huzurun ve bereketin geleceğine, zararların sevilen kişilerden alınacak yardım ve destek ile telafi edileceğine, duaların kabul olacağına, herhangi bir zarar yaratmadan hızlı bir şekilde biteceğine, bu sayede rüya sahibinin rahat bir nefes alacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının teker teker çözüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada şeytanın ismini duymak çok büyük atılımlar gerçekleştirip çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, kazanacağı başarılar sayesinde büyük iş fırsatları yakalayacağına, ayrı düşmüşlerin kavuşacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, atılan adımların zarar vereceğine, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların başgöstereceğine, üzüntülerin daha da artacağına delalet eder.

Rüyada şeytana karşı gelmek rahatsızlık veren durumlarla muhatap olunacağına, sorunların çözüleceğine, iş yerinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, aile hayatında sevinileceğine alamet eder.

Rüyada şeytan tırnağı görmek işlerinin artacağına, başarılarının devam edeceğine, zorlukların baş göstereceğine, dertlerin artacağına, bunlar yetmezmiş gibi bir de sağlık sorunlarının başgöstereceğine yorulmaktadır.

Rüyada insan kılıklı şeytan görmek iyiliğe kavuşacağına, ele geçen fırsatlar sayesinde çok mutlu olayların gerçekleşeceğine, ummadığı yerlerden menfaat, umut beslediği ve medet umduğu yerlerden de zarar göreceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments