Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada şeytana karşı gelmek

Rüyada şeytana karşı gelmek

Rüyada şeytana karşı gelmek işlerinin çok açılacağına, ruhen büyük bir gelişme yaşayacağına, yolunun açık olacağına, yaşadığı sorunların hiç zarar vermeden biteceğine, birbirlerine her konuda destek olacağına, aradaki dostluğun daha da pekişeceğine, iş hayatının tekrar toparlanmasının çok zor olacağına ve bütün zorlamalara rağmen bir türlü istenen kadar iyi bir hale gelmeyeceğine, arzuların gerçekleşeceğine, büyük bir kazanç elde edeceğine ve yeni bir haneye sahip olacağına, kendisini korumaya alacağına, aile yaşantısında da her şeyin yolunda gideceğine, beğendiklerini kolaylıkla alabileceğine işarettir.

Rüyada şeytana karşı gelmek gördüyseniz:

  • Mantıkla ilerliyor, mükemmellik arıyorsunuz.

Rüyada şeytana karşı gelmek hayırlı ve uğurlu işlere girişileceğine, kazancının günden güne çok artacağına, karşısına çıkan fırsatları hayırlı iyi bir şekilde değerlendirmesi ile birlikte rahata ereceğine, çalışmaların çok büyük başarılar kazandıracağına işarettir.

Rüyada şeytana karşı yasin okumak kişinin anlaşmalarda veya kararlarda ikilem içinde kalacağına, ağız tadının yerine geleceğine, gelirinin çoğalacağına, kendisine müjdeli haberlerin iletileceğine delalet etmektedir.

Rüyada şeytana karşı fatiha okumak kendi hayatının dışında çevresindeki insanların yaşamlarında pek çok musibete şahitlik edeceğine, mutluluğu ve huzuru tatmayı nasip edeceğine, sevdiği kişiler ile yola çıktığı işlerin ister istemez bir noktada kilitlenip kalacağına yorulur.

Rüyada şeytana karşı besmele çekmek yaptığı yatırımlardan hayır görmeyeceğine, malından ve parasından olacağına, insanların imrenerek baktığı kimse olacağına, üzüntü yaşamaya delalettir.

Rüyada şeytana karşı ihlas suresini okumak dertlerin yükünden kurtulacağına, hayal kırıklığı yaşayacağına, umutlarını yitireceğine, yapmak isteyip de çeşitli nedenlerden dolayı bir türlü yapamadığı şeyleri yapması için kendisine yardımcı olacağına ve rahat edip hayatın tadını çıkarması için gereken ne varsa yerine getireceğine delalet etmektedir.

Rüyada şeytana karşı dua etmek kendisini mutsuz hissetmesine neden olan duygu ve düşüncelerinden arınacağına, uzun zamandan beri iş hayatında çok büyük kazançlar elde edeceğine, uzak bir yerden beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, ortaklık yaptığı kişilerden çok büyük fayda sağlayacağına, uzun süre büyük üzüntüler duyulacağına işaret eder.

Rüyada şeytana karşı ayetel kürsi okumak yeni bir karar alma sürecine girileceğine ve kurulmuş olan bir ortaklık yüzünden üst üste darbeler alınacağına, çalışmalarının çok kazançlı bir hal almasını sağlayacağına, çeşitli mallara sahip olacağına ve çok kısa süre içinde çok büyük başarılar elde edeceğine, her daim Allah yolunda yürüyeceğine ve sıkıntıya düştüğü zamanlarda edeceği dualar sayesinde ferahlığa çıkacağına işaret etmektedir.

Rüyada şeytana karşı dua okumak endişe duyduğu konularda çok zarar göreceğine, yoluna bir takım hayırsız ve kötü kişilerin çıkacağına, üzüntü veren kişileri hayatından çıkartacağına, sağlık sorunlarının biteceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments