Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada şeytanı korkutmak

Rüyada şeytanı korkutmak

Rüyada şeytanı korkutmak bugüne kadar eline geçen en büyük fırsatı yakalayarak mutlu olacağına, evlendiklerinde eşleri tarafından çok sevileceklerine ve saygı göreceklerine, el üstünde tutulacakları bir hayatları olacağına, elinde bulunan birkaç kuruşu bu sebeple harcayacağına, kendisine akıl hocalığı yapan bir kişiyi kaybedeceğine, bazı radikal kararlar alınacağına, yeni ve isabetli adımlar atılacağına, iş hayatında yeni yollar keşfedileceğine, bir sebeple çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, aile hayatına da yansıyan bu kötü olaydan ötürü insanlar ile olan ilişkilerini neredeyse tamamen keseceğine, uzunca bir süre boyunca tek başına kalacağına, dünyaya küsmek yerine koşulların elverdiği şekilde yaşayacağına, sağlıkla ilgili olarak herhangi sıkıntı çekilmeyeceğine, yakınlarıyla anlaşmazlıkların biteceğine, kavgasız, gürültüsüz, sakin ve dingin günlerin yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada şeytanı korkutmak gördüyseniz:

  • Kendinize güveninizi veya özsaygıyı kaybedebileceğiniz, güvensizlik temasının ön plana çıkabileceği zamanlar.

Rüyada şeytanı korkutmak yaşanan sıkıntının gün geçtikçe daha da büyüyeceğine neredeyse içinden çıkılamaz bir hal alacağına, sevdiği kişiler ile birlikte çok mutlu ve huzurlu bir şekilde yaşayacağına, düşmanlarınızın size zarar verebileceğine işaret eder.

Rüyada şeytandan korkup besmele çekmek asık suratlı veya ağlıyor ise de üzüntü verici bir olay yaşanacağına, uğradığı zararı telafi etmek için yüklü miktarda para harcayacağına, yeni bir birlikteliğe başlanacağına inanılır.

Rüyada şeytandan korkup dua okumak hayati önemi olmayan hastalıklar yüzünden işlerde aksama görüleceğine, her zaman yepyeni fırsatlar ile karşılaşılacağına, işyerinde çizdiği başarılı tablo sayesinde üst bir mevkiye terfi alınacağına tabir olunur.

Rüyada şeytanın korkuttuğunu görmek gireceği işlerde alacağı başarılar sayesinde çok büyük işadamlarının dikkatini çekeceğine, bazı konularda işleri için doğru kararlar vereceğine, yetenekleri ve becerileri sayesinde içinde bulunduğu işi çok üst seviyelere çıkaracağına, bazı iş konularında önemli devlet büyüklerine danışılacağına, ortaklı işlere girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada şeytan tarafından korkutulmak çeşitli projeler ortaya koyacağına, çok başarılı ve hayırlı işlere imza atacağına, yapılan çalışmaların daha çok kazanç sağlayacağına inanılır.

Rüyada korku korkutmak bilge ve alim kimse haline geleceğine, büyük bir yatırım yaparak kendi işini kuracağına, huzurunu da kaçıracak hiçbir önemli sorun ve kötü olayla karşılaşmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada cin tarafından korkutulmak iş hayatında maddi zarara uğranacağına, sakınılan bir şeye nazar değeceğine, işlerinden yana istediği karı yakalamayı başaracağına, çok hayırlı ve akıllıca atılımlar yapacağına rivayet eder.

Rüyada korkudan yasin okumak sorunların kısa bir zaman içinde çözüleceğine, deşarj olacağına, zorluklara boğuşulacak bir döneme girileceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments