Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada şeytan görmek

Rüyada şeytan görmek

Rüyada şeytan görmek aksiliklerin yakayı bırakmayacağına, korkularından, kötü duygularından arınacağına ve Allah’ın kendisine lütfettiklerinin kıymetini bileceğine, toplum içindeki değerinin artacağına, sıkıntı çektiği zamanları rahat bir şekilde atlatacağına, gözlerinin mutluluktan parlayacağına, çok büyük sorunlar ve sıkıntılar yüzünden büyük üzüntüler olacağına, sevdiği insanlardan ihanet göreceğine, çok mutlu ve huzurlu bir yuvaya sahip olacağına, ancak daha sonra dedikoduyu çıkaran kişileri bularak adli yollarla hakkını arayacağına işaret etmektedir.

Rüyada şeytan gördüyseniz:

  • Mevcut pozisyonunuzu geliştirmenizi sağlayacak önemli bir adım atabilirsiniz.

Rüyada bir insanın şeytana dönüştüğünü görmek kendisini bu arzusunun gerçekleşeceğine, hayırlı insanlarla ahbaplık kurulacağına, borçlarını ödeyip rahat bir nefes alacağına yorulmaktadır.

Rüyada kedi kılığında şeytan görmek verilen sözlerin yerine getirileceğine ve iş konusunda yeni yeni adımlar atılacağına, ailesinden, çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına ve özlem çekeceğine, büyük bir kazanca ve mevkiye sahip olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada şeytanı görüp besmele çekmek önemli ve saygın birinden yardım alacağına, büyük başarılar elde edeceğine ve çok uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde çok uğraş vermeden kavuşacağına, moral ve sermaye kaybedeceğine tabir olunur.

Rüyada şeytana tapan birini görmek eşler arasındaki tartışmaların yakında biteceğine  ve yardım isteyen bir akrabaya yardım eli uzatılacağına, malını, parasını ve işini kaybedeceğine, yapılan yardımların hayır duası olarak geri döneceğine ve büyük işler başarılacağına işarettir.

Rüyada kadın kılığına girmiş şeytan görmek düşmanlarının kendisinden uzaklaşacağına, borçlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, sorunların tez zamanda çözüm bulacağına, fırtınalı bir havanın sakinleşeceğine rivayet eder.

Rüyada şeytanla anlaşmak silkelenip üzerindeki ağırlığı atıp rahatlayacağına, gidilen yolda çok büyük başarılar kazanılacağına, kardeşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, uzun zamandan beri karşılık bulamayan duygulara yaşanacak güzel bir olayın ardından karşılık bulunacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine rivayet eder.

Rüyada şeytan görünce dua okumak alınan bir haber üzerine bir yolculuğa çıkılacağına ve bu yolculuktan ötürü aile içinde tartışmaların başgöstereceğine, endişe verici olaylar yaşanacağına, kısmetlerinin bol olacağına yorulur.

Rüyada şeytana tokat atmak sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, tartışmaların yakın zaman içinde ve zahmet çekilmeden ortadan kalkacağına, öfkesine yenilerek onlara hakaret ve haksızlık edeceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments