Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada şeytanı dövdüğünü görmek

Rüyada şeytanı dövdüğünü görmek

Rüyada şeytanı dövdüğünü görmek kısa süreli de olsa rahat bir hayat yaşanacağına, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, engellerin aşılacağına, karakterinin gittikçe oturmaya başlayacağına, içinin rahat edeceğine ve gözyaşının duracağına, hedeflerine kavuşacağına, uzun bir zamandan beri çektiği sıkıntıların yakında biteceğine, sevdiği kişiler ile mutlu bir hayata merhaba diyeceğine ve uzun yıllar boyunca sağlıklı ve mutlu bir şekilde yaşayacağına, yüzünün güleceğine, kaderinin güzel ve hayırlı olacağına tabir olunur.

Rüyada şeytanı dövdüğünü gördüyseniz:

  • Anlayışsızlık meylindesiniz.

Rüyada şeytanı dövdüğünü görmek maddi konuların ferahlığa çıkacağına, yaşanılan güzel olaylardan bu kişi yüzünden bir türlü tat alınamayacağına, rüyayı gören kişinin keyfinin kaçacağına delalet etmektedir.

Rüyada şeytanı dövmek maddi olarak ferahlığa çıkacağına ve refah içinde bir hayat süreceğine, ihtiyaçlarını gidermekte maddi sıkıntı çekmeyeceğine yani geçim derdi olmayacağına, muradına ermek için emeklerinin ve umutlarının boşa gitmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada şeytan dövmek işlerinin kısa bir zaman içinde çok iyi bir hal alacakken karşılaşılacak bazı durumlardan ötürü yarıda kalacağına, ruhsal olarak hastalık yaşayacağına ve günden güne daha kötüleşeceğine, hayal ettiği ancak bir türlü gidemediği tatile çıkacağına alamet etmektedir.

Rüyada şeytanın konuştuğunu görmek hayırlı bir kısmetle karşılaşılacağına, asla elden ayaktan düşmediği gibi, kimseden yardım almak zorunda kalmayacağına, onların önüne geçeceğine delalet eder.

Rüyada şeytana lanet etmek bir sebeple kısa bir zaman içinde çok üzüleceğine, kendisine verilen görevleri yerine getireceğine, mutsuz ve kötü günler yaşayacağına, karamsar olacağına ve huzursuz günler geçireceğine tabir olunur.

Rüyada şeytana dokunmak çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, bihaber olduğu konularla ilgili doğru ve kesin bilgilere ulaşacağına, önünü açacağına delalettir.

Rüyada şeytanı başkasının kılığında görmek zaman zaman bu işyerinde verilen hizmetle ilgili olarak seminerlere gidileceğine, yetimleri ve öksüzleri sevindireceğine, ruhlarına mevlit okutacağına, büyük zararlardan kurtulacağına inanılır.

Rüyada şeytan tarafından kaçırılmak rahatsızlıkların şifa bulacağına, mesleğinde yabancılarla el sıkışacak ve anlaşmalar yapacak duruma geleceğine, ortalığın sakinleşip, durulacağına ve böylelikle huzurun geleceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments