Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada şeytan dövmek

Rüyada şeytan dövmek

Rüyada şeytan dövmek koşuşturma nedeniyle kişinin hem ruhen hem de bedenen çok yorulacağına ama yaşadığı güzelliğin buna değeceğine, uzun zamandan beri beklediği bir haberin hayırlı bir şekilde geleceğine, kavgalı durumların nihayete ereceğine, kişinin kendisini paraşütle ıssız bir adaya düştüğünü görmesi ise, emek sarf etmeden ve yorulmadan kazanç sahibi olacağına, insanların gönlünü ve sevgisini kazanacağına, sonra da kaybettikleri karşısında yaptığı hatanın büyüklüğünün ve ciddiyetinin farkına vararak çok üzüleceğine, yarınlarına dair endişelerinin biteceğine ve hayatın artık rüya sahibinin yüzüne gülmeye başlayacağına, yarar getirecek bir çalışmaya ortaklık edileceğine alamet eder.

Rüyada şeytan dövmek gördüyseniz:

  • Bazı kişilere yapacağınız ziyaretler gelecekle ilgili planlarınız üzerinde etkili olabilir.

Rüyada şeytanı dövdüğünü görmek şans, bereket ve kazanç kapılarının kapanacağına, bunun için her gün şükredeceğine, değişik, yeni insanlar tanımak konusunda istek duyulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada şeytan dövmek uğradığı haksızlığın düzeltileceğine, cebinden önemsiz bir sebepten ötürü çıkan paranın katbekat daha fazlasını kazanacağına, güvenilir olmayan, dürüst olup olmadıkları bilinmeyen kişilerin aklına uyacağına, bu nedenle hem günahkâr olacağına, hem mal ve para kaybedeceğine, dinde ve ahlakta olgun ve güzel kimse olacağına, insanları yargılamak yerine onları anlamaya çalışacak kadar da alçak gönüllü davranmasını bileceğine alamet eder.

Rüyada şeytanı dövmek işinde dar boğaza gireceğine ve ticari faaliyetlerinde azalma başlayacağına, geleceğinin hayır ve güzellik getireceğine, yeni planlar yapacağına alamet eder.

Rüyada şeytan kovalamak özellikle hayati tehlike arz eden durumlardan sıyrılarak eski rahat günlerine kavuşacağına, özlem çekilen kişilerden haber alınacağına, elinde kalan bazı şeylerden ötürü sorunlu bir durum yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada şeytanları görmek yakın çevresine fikir danışacağına, hem çok büyük başarılar ve paralar kazanacağına, yarınlara dair beklentilerin gerçekleşeceğine, kısmetlerin artacağına işaret etmektedir.

Rüyada şeytan kaçmak iyiliklerle, güzelliklerle ve hayırlı olan şeylerle karşılaşacağına, rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, emeklerinin karşılığını hak ettiği şekilde alacağına ve yaşamının kendi istediği gibi ilerleyeceğine, aile içindeki huzurunu ve iyi halini kaybedeceğine alamet eder.

Rüyada şeytanlarla uğraşmak dost ya da akrabalardan alınacak yardımlar ile parasal sorunların sona ereceğine ve aile içerisinde yaşanan gerginliklerin yerini genişliğe bırakacağına, anlayışlı bir kısmet çıkacağına, yaşadığı çalkantılı ve belirsiz dönemin biteceğine alamet eder.

Rüyada şeytana yenilmek kısa bir zaman daha geçtikten sonra işlerinin kendiliğinden yoluna gireceğine, şans, kısmet, başarı ve zenginlik getireceğine, tüm dileklerin tutacağına, yatırımlarının kendine önemli oranda kazanç getireceğine bu sayede elinin bolluğa kavuşacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments