Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada şeytana galip gelmek

Rüyada şeytana galip gelmek

Rüyada şeytana galip gelmek çok uzun zamandan beri tartışmalı olduğu bir kişi tarafından kötü bir duruma düşürülmeye ve zarara uğratılmaya çalışılacağına, uzun yıllar boyunca rüya sahibi ile bu kişi arasındaki sevgi bağının ve yanısıra saygının devam edeceğine, rızkının her geçen gün daha da artacağına, ticaretten yana hayal kırıklığı yaşayacağına, maddi zarar edeceğine, uzun sohbetler edeceğine, borçlarının artacağına, sıkıntılarının çözümü için önayak olacağına, çok büyük emek ile kazanılan makamların iade edileceğine, hastalık çeken insanların yakın bir zaman içinde şifa bulacağına alamet eder.

Rüyada şeytana galip gelmek gördüyseniz:

  • Yerine getirilmeyen sözler veya sorumluluklar ya da üzerinde anlaşılamayan değişiklikler bir ilişkinize zarar verebilir.

Rüyada şeytana galip gelmek önemli ve ciddi işler yapacağına, sıkıntıların ve musibetlerin biteceğine, gergin olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada düşmana galip gelmek büyük bir aşk yaşayacağına, iş hayatında yeni bir sayfa açılacağına, gelecekle ilgili korkularının, kaygılarının, karamsarlığının, umutsuzluğunun ortadan kalkacağına rivayet eder.

Rüyada kavga edip galip gelmek iki tarafın da çok sevineceğine, çok büyük kazançlar elde edileceğine, üzüntü duyulan ve endişe edilen olaylardan kurtuluşa erileceğine, hayırlı kısmetler ile karşılaşılacağına, uzun zamandan beri işe yaramadığı ve kullanılmadığı düşünülen bir eşyanın elden çıkarılacağına yorulur.

Rüyada savaşta galip gelmek hane içinde aile fertlerinin sayısının artacağına ve rızkının da hiç kesilmeyeceğine, çok hayırlı bir işle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, yarar getirecek bir çalışmaya ortaklık edileceğine, harcamalarında aşırıya gitmesi halinde borçlanabileceğine delalet eder.

Rüyada köpeğe galip gelmek sonuçtan memnun kalacağına, kimseye söylemediği ama kendi bildiği kusurlarını yüzüne vuracağına, sevdiği kişiyle de arasının soğuyacağına işaret etmektedir.

Rüyada savaştan galip gelmek büyük işlere imza atacağına ve sorunları anlayışlı bir şekilde çözeceğine, acı veren kazalara, hiçbir zaman evindeki tenceresinin boş kalmayacağına, rahatının da, parasının da kâfi oranda olacağına ve sadece kendisine değil, torunlarına dahi yeteceğine işaret etmektedir.

Rüyada kavgada galip gelmek düştüğü zor durumların üstesinden kolayca geleceğine, rahat bir işe girişle birlikte evlilik konusunda bir karar vereceğine, zarar edilen işlerin kara geçirileceğine inanılır.

Rüyada birine galip gelmek kazancının katbekat artacağına, isabetli kararlar alacağına, halk tarafından çok sevilen ve akıl danışılan biri olunacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments