Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada savaşta galip gelmek

Rüyada savaşta galip gelmek

Rüyada savaşta galip gelmek rüyayı gören kişinin, ferahlığa çıkacağına, yaşanan sorunların en kısa sürede ortadan kalkacağına, çok sevilen birisinden çok kötü bir haber alınacağına, tövbe etmeye, kendisine yardım edecek iş konusunda deneyimli bir kişi sayesinde maddi ve manevi olarak büyük ilerleme yapacağına, içine düşen fesada yeniliceğine, aklına giren şeytana uyacağına, bazı kişilerin ortaya atacağı dedikodulara çeşitli şekillerde malzeme olunacağına, neredeyse herkes tarafından yalnız bırakılacağına, çok büyük üzüntüler ve stres yaşanan bir döneme girileceğine, üstüste kazanılan başarılar sayesinde prestij sahibi biri olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada savaşta galip gelmek gördüyseniz:

  • Projelerinizi harekete geçirmek için heyecan duyuyorsunuz.

Rüyada savaşta galip gelmek ele geçen para miktarının artmasıyla da kişinin yepyeni bir hayata adım atacağına, ailesini kaybedeceğine, herkesin rahat edeceğine tabir olunur.

Rüyada savaştan galip gelmek yorulduğu ve sıkıldığı zamanlarda ortaya çıkan bir rahatsızlık ile uğraşmak zorunda kalacağına, sorunların akıl yoluyla çözüleceğine çekilen çilelerin biteceğine ve ferahlığa çıkılacağına, sorunlu bir hayat yaşayacağına ve zarar edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada savaştan galip çıkmak uzun zamandan beri haber beklenen bir yerden kötü bir haber geleceğine, kişinin günahlarına tövbe etmesi, sürekli insanları şaşırtan projelere imza atacağına işaret etmektedir.

Rüyada cine galip gelmek aile hayatında çok mutlu günler göreceğine, uzak bir akrabadan kalacak miras sayesinde yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine, diğer taraftan iş hayatında çok büyük ve güzel gelişmeler yaşanacağına işaret eder.

Rüyada köpeğe galip gelmek maddi anlamda zorluk çekmeyeceğine, teorik düşüncelerini uygulama fırsatı elde edeceğine bu sayede hedeflerini gerçekleştirmenin yolunu bulmuş olacağına, kolaylıklarla karşılaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada düşmanına galip gelmek yaşanan ayrılıkların biteceğine, ters giden durumları düzeltmek için atılan adımların boşa gideceğine, herkesin üzerine düşen neyse yerine getireceğine tabir olunur.

Rüyada şeytana galip gelmek sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına, çok büyük atılımlar yapacağına ve yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, manevi açıdan da gönül ferahlığı yaşayacağına, herkesin hayır duasını almaya nail olacağına işaret etmektedir.

Rüyada aslana galip gelmek aralarından su sızmayacağına, birinin başı sıkıştığında diğerinin yardıma koşacağına ve çok uzun yıllar bu dostluğun devam edeceğine, aile hayatında çok güzel gelişmelerin yaşanacağına, sorunların günden güne daha zor bir duruma geleceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments