Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kavgada galip gelmek

Rüyada kavgada galip gelmek

Rüyada kavgada galip gelmek kendisine rahat bir hayat kurmak için çok hayırlı bir yoldan geçeceğine, borçlarını ödemediği için haciz problemleriyle karşılaşacağına, yasa dışı yollara meyli olması nedeniyle kendisi dışında sevdiklerinin hayatına da sıkıntı vereceğine, ev ahalisinden birisine yapılan bir kötülüğün bertaraf edileceğine ve mutlu ve huzurlu bir yuvaya sahip olunacağına, yeni adımlar atılıp yeni işlere girişileceğine, bolca romantizm olan yeni bir ilişkiye başlanacağına, çok daha hayırlı ve güzel bir iş hayatına sahip olunacağına, aksine her şeyi daha da güç hale getireceğine, tövbe etmeye ya da İslamla şereflenmeye alamet etmektedir.

Rüyada kavgada galip gelmek gördüyseniz:

  • Seyahat planları yapılabilir.

Rüyada kavgada galip gelmek eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirip kazancını arttıracağına, bir sebeple sıkıntılı zamanlar yaşanacağına, ilerleyen günlerin kişi için herhangi bir sıkıntı olmadan keyifli olacağına alamet eder.

Rüyada kavga edip galip gelmek hayırlı kız evlatlara sahip olacağına, sağlık sorunlarının kısa süre içinde tedavi edileceğine, bazı büyük projelere girerek kendisine uygun kimseler ile ortaklık kuracağına delalet etmektedir.

Rüyada azraile galip gelmek çok güzel ve rahat bir hayata adım atılacağına, iş ile ilgili düzeltmeler yaptıktan sonra aile için çok güzel şeyler yapılacağına, sevinç gözyaşları döküleceğine delalettir.

Rüyada aslana galip gelmek girilen bir işten ötürü uykusuz zamanlar geçirileceğine, bazı tartışmaların ortasında kalınacağına, amaçların yerine getirilmesi için hayırlı kısmetlerin elde edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada şeytana galip gelmek özellikle ticaretten yana hak ettiğini alamayacağına, ettiği bütün duaların kabul olacağına, özür dilemek yerine durumu daha da vahim hale getireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada savaştan galip gelmek maddi açıdan çok büyük sıkıntılara girileceğine, çok büyük sıkıntılar çekeceğine, eline geçen imkânları gerektiği gibi kullanamayacağına, tartışmalı durumlara düşüleceğine işaret eder.

Rüyada galip gelmek aile üyelerinin de refaha kavuşması için çalışan rüya sahibinin maddi zorluk çekmeden, her daim bereketli işler yapacağına, iş hayatı içinde çok üst noktalardaki mevkilere çıkılacağına, sıkıntı yaratan kişilerin haneden ve aileden uzaklaştırılacağına tabir olunur.

Rüyada düşmanına galip gelmek akıllı ve doğru işler yapması sayesinde rızkının her geçen gün artacağına, hiç bilmediği bir işe gireceğine ve bu işi öğrendikten sonra adını herkesin duymasını sağlayacak başarılara imza atacağına, masumluğunu ispat edeceğine, alnına sürülen lekeden Allah’ın izni ve yardımı ile kurtulacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments