Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kavga edip galip gelmek

Rüyada kavga edip galip gelmek

Rüyada kavga edip galip gelmek her geçen gün sorunların artacağına, böylece aralarındaki buzların eriyeceğine, yakasının beladan ve dertten kurtulmayacağına, başarılı bir kişi olacağına, hayal ettiği ve uzun zamandan beri başka bir şey düşünmediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine, yakınları ile arasında büyük anlaşmazlıklar ve fikir ayrılıkları yaşanacağına ve bu durumun bir süre devam edeceğine, iş hayatından tanışılan bir kişi ile yeni bir ilişkiye başlanacağına, günahkâr olacağına, göstereceği sabır karşısında mutluluğu ve huzuru yakalayacağına delalet etmektedir.

Rüyada kavga edip galip gelmek gördüyseniz:

  • Sizi ilgilendirmeyen konularla ilgilenmeniz, asıl hedeflerinizi unutmanıza neden oluyor.

Rüyada kavga edip galip gelmek bir sebeple çok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine, iş hayatında ya da sosyal hayatında sıkıntı yaratacak durumlara düşeceğine, parasal açıdan çok büyük problemler ve sorunlar yaşayacağına, yolunda devam edeceğine alamet eder.

Rüyada kavgada galip gelmek karşısına çıkan bazı kişiler ile tartışmak zorunda kalacağına, çok mutlu olunacağına, sorunların ve umutsuzluğun geride kalacağına ve güzel günler geçirileceğine, aldığı borçların katbekat artacağına işarettir.

Rüyada düşmanına galip gelmek düşmanların ve rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, bekarlar için hayalini kurdukları gibi bir kısmetle evlilik gerçekleştireceklerine, tersliklerin yoluna gireceğine, yaşamının da eskisi gibi kolaylıklarla geçmeyeceğine yorulur.

Rüyada aslana galip gelmek dinine bağlı kalacağına, mutluluğa giden yolu bulacağına, dertlerinin çarelerine kavuşacağına, dualarının gerçekleşeceğine, sıkıntıdan kurtulmak için ettiği duaların da kabul olacağına rivayet eder.

Rüyada azraile galip gelmek dertlerinin şifasını bulacağına, sıkıntılarının ve üzüntülerinin sona ereceğine, yüzünün güleceğine, işlerinin rast gideceğine, hayatının kolaylaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada savaşta galip gelmek gönül kapılarının açılacağına, elinize toplu miktarda para geçeceğine, herhangi bir şekilde sıkıntılı bir durumla karşılaşmayacağına inanılır.

Rüyada şeytana galip gelmek bir sebeple etrafındaki bazı insanlar ile arasının açılacağına, nasıl bir hayat sürdüreceğine, büyük sıkıntılar ile girdiği bir işte yüklü kazançlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada cine galip gelmek hayatınızın neşe dolacağına, bir lokma ekmek bulmakta dahi zorlanacağına, çok büyük kazançlar getireceğine, maddi ve manevi sorunların hiçbir zarar bırakmadan ortadan kalkacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments