Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada şeytana dua etmek

Rüyada şeytana dua etmek

Rüyada şeytana dua etmek iş beğenmeyen veya gözü yüksekte olan kimselerin hayal kırıklıklarının çoğalacağına, malının üstüne mal, parasının üstüne para ekleyeceğine, aile hayatı içinde rahat edeceğine, kötü alışkanlıklarını hayatından çıkaracağına, aile hayatında bir sıkıntı varsa düzeleceğine, güçleneceğine ve dışarıdan düşmanlarına karşı adeta zırhla kuşanmış gibi olacağına, gönül kapılarını açacağına, kendisini üzen ve kötü durumlara sokan olayların son bulacağına, enerjik ve hafiflemiş hissedeceğine işaret eder.

Rüyada şeytana dua etmek gördüyseniz:

  • Davranışlarınızda da duygusal hayatınızda da gereksiz eğilimler olabilir.

Rüyada şeytana karşı dua etmek sorumluluklarını önemseyerek ve çok çalışarak hayatını geçireceğine, zorlu çalışma koşulları sebebiyle yıpranılacağına, zor zamanlar geçirileceğine delalet eder.

Rüyada şeytanı dualarla kovmak girilen bir işte beklenmedik bir zararla karşılaşılacağına, iş hayatında ve sosyal hayatta çok iyi yerlere gelineceğine, yeniden yaşam isteğine kavuşacağına, yüzünün güleceğine alamet etmektedir.

Rüyada şeytana dua okumak çaresiz durumlara düşeceğine, sağlığının ve işlerinin bozulacağına, böylece imkânsız denilen kavramı da kafasında yıkmış olacağına yorulmaktadır.

Rüyada şeytan görünce dua okumak Allah’ın lütufları ile karşılaşacağına, dünyanın tüm güzelliklerini tatma, görme ve alma şansına sahip olacağına, maddi imkânlarının çokluğu sayesinde dilediği gibi yaşayacağına ve bu sayede gözü açık gitmeyeceğine, kariyerini ve vizyonunu aşağı çekecek bir iş yapacağına, bu nedenle hem itibarını hem de insanlar arasındaki ününü kaybedeceğine, maddi ve manevi olarak çok iyi bir duruma gelineceğine, anne duasının açılacağına tabir olunur.

Rüyada şeytan görüp dua etmek girilen bir işte yapılan bir hatadan ötürü çok büyük zarara düşüleceğine, bu zarar yüzünden alınan borcun uzun bir süre boyunca ödenemeyeceğine, gittikçe büyüyeceğine ve bu yüzden rüya sahibinin ruhsal olarak çok büyük sorunlar yaşayacağına, sabırla hayatına devam edeceğine, sahip olduğu nimetin artacağına alamet etmektedir.

Rüyada şeytana dua etmek bazen hile yapılıp iş görüşmelerinde öne geçileceğine ya da bir ihalede ön sıraya girileceğine ya da yalan ve dolanla insanlardan para toplanacağına, hasret kaldıklarına kavuşacağına ve özlem gidereceğine, muradına ereceğine ve yaşamak istediği hayatı bulacağına delalettir.

Rüyada şeytandan korkup dua okumak sevdiğinizle hoşça vakit geçirmeye, eline belki bir daha hiçbir zaman geçmeyecek kadar büyük bir kısmeti ve şansı tepeceğine, hidayete ereceğine, herkesin sevdiği, güvendiği, itibar ettiği ve kendisine sığındı kimse olacağına alamet etmektedir.

Rüyada şeytanı görünce dua okumak içinde bulunduğu sağlıksız ruh halinden ve bedenindeki ağrılarından kurtulacağına böylece geleceği iyi ve hayırlı durum için Allah’a şükredeceğine, sevineceğine ve mutlu olacağına, bütün malını mülkünü varını yoğunu harcayabileceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments