Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada şeyhe hizmet etmek

Rüyada şeyhe hizmet etmek

Rüyada şeyhe hizmet etmek kurulmuş bir ortaklığın dedikoducu ve ara bozucu bir kadın yüzünden bozulacağına, maddi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşüleceğine, kazancının da aynı oranda artacağına, iş hayatında bol kazanç sağlayacak girişimlerde bulunacağına, zor geçen bir iş döneminin kolay bir şekilde atlatılacağına, sorunların biteceğine, bundan sonra herşeyin yolunda gideceğine, düzeninin yıkılmayacağına, düşünceli ve dalgın olacağına, işlerin kısa süre içinde tepetaklak olacağına işarettir.

Rüyada şeyhe hizmet etmek gördüyseniz:

  • Beklenmedik haberler veya ortaya çıkan bilgiler söz konusu olabilir.

Rüyada şeyhine hizmet etmek işlerin kısa bir süre için bile olsa büyük bir zarara uğrayacağına, duraklama yaşanacağına, aile bireyleri arasında bazı istenmeyen olaylar yaşanacağına, kısmetin kapanacağına, girişilen çalışmaların maddi ve manevi açıdan zarar vereceğine, hakkı olanlara kavuşacağına, yeni işler yapma imkanı elde edeceğine, kişinin saygınlığının, rütbesinin ve gördüğü hürmetin artacağına delalet etmektedir.

Rüyada şeyhe hizmet etmek ancak gelen yardım tekliflerini reddedeceğine, yaşadığı sıkıntılı ve sorunlu durumları yakın bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, duymadığı sözleri duyacağına alamet eder.

Rüyada misafire hizmet etmek hiç beklemediği kadar büyük miktarda kazanç elde edeceğine, koltuğunun yükseleceğine, maddi gücünün katlanacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından çabucak kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada anneye hizmet etmek maddi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine ve çok mutlu bir haber alınacağına, başının derde gireceğine ve sıkıntı içinde yaşayacağına, ilgili alanda çok büyük bir isim olunacağına işaret eder.

Rüyada alime hizmet etmek illet bir hastalık ya da altından kalkılmayacak bir sorun yaşamayacağına, helal rızık elde edeceğine, parasını dikkatli harcayacağına alamet etmektedir.

Rüyada mürşidine hizmet etmek yalan ve riyayla dolu bir hayata, aşırı hırs nedeni ile gözleri kapanan kişilerin sonunda büyük hatalar yapacağına, kendisini kötü hisseden ya da zorluk yaşayan arkadaşlarına en gerekli zamanlarda yardım eli uzatacağına, ayrıca devlette önemli bir kademede görev alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada hizmetçi olduğunu görmek maddi olarak büyük bir zarar görüleceğine, hayırlı başlayan bir işin çok büyük sıkıntı verecek ve sorun yaratacak bir duruma geleceğine, büyük bir başarısızlık yaşanacağına, aile hayatının hiç olmadığı kadar güzel olacağına, çok hayırlı ve güzel adımların atılarak kazanç elde edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada ölü birine hizmet etmek üzüntülerin son bulacağına, rızkının da genişleyeceğine, maddi olarak zayıflayacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments