Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada misafire hizmet etmek

Rüyada misafire hizmet etmek

Rüyada misafire hizmet etmek hayatının iyileşeceğine ve güzelleşeceğine, yaşam standartlarının yükseleceğine, rahata, lükse ve konfora kavuşacağına, işsiz ve ekmeksiz günler yaşayacağına, kısa süre önce yaşadığı güzel bir olayın daha sonra sıkıntıya yaratacağına, kişinin yine eskisi gibi neşeli olacağına, maddi konularda zayıf düşeceğine, Allah’ın helal kılmadığı işlere gireceğine ve günaha ve ayıba karışacağına, başkalarına yardımlarda bulunurken her zaman daha da fazla kısmete sahip olacağına, dini bütün bir eşe sahip olacağına işaret eder.

Rüyada misafire hizmet etmek gördüyseniz:

  • Şikayet etmeye başlamanız sizi eleştirilere açık hale getirebilir.

Rüyada misafire hizmet etmek rüya sahibinin daha farklı bir hayatı benimseyeceğine ve sevdiklerine düşman, düşmanlarına da dost olacağına, böylece daha rahat ve daha öz güvenli bir şekilde hareket edileceğine, dinsiz birinin meşakkat ve sıkıntısını üzerine almaya işarettir.

Rüyada misafirlere hizmet etmek sevdiği kişiler ile gireceği bir iş ile birlikte artan özgüveni sayesinde daha büyük işlere gireceğine, tartışmaların son bulacağına, yaşanan üzüntülerin kısa sürede sona ereceğine, işlerinin yolunda gideceğine, eşi ve çocukları ile ağız tadı ve iyi geçim içinde olacağına yorulmaktadır.

Rüyada hizmet edildiğini görmek bir sebeple yapılan işin kısa bir zaman içinde gözden geçirilip farklı şekillerde yapılması ya da yerini yeni bir işe bırakması gerektiğine ve bu şekilde daha doğru bir iş yapılacağına, pek güven vermeyen bir kişinin iş teklifinin geri çevrileceğine, üzüntü duyulan durumların gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına delalet eder.

Rüyada anneye hizmet etmek yaşam standartlarının ve hayat kalitesinin düşeceğine, geçim sıkıntısından kurtulacağına, böylelikle yüzünün güleceğine, alacağınız kararlardan ilerde pişman olabileceğinize delalet etmektedir.

Rüyada birisine hizmet etmek hem istediği her şeyi gerçeğe çevireceğine, uğradığı zararı çok hayırlı bir şekilde telafi edeceğine, kendisine zarar vermek isteyenlerin kendi dertlerine düşeceklerine ve yakın zamanda hayatında çok daha hayırlı bazı olayların yaşanacağına, işlerin herkes tarafından alkışlanacağına, tüm ülkenin bahsedeceği çalışmalar gerçekleştirileceğine delalet eder.

Rüyada ölü birine hizmet etmek hayalperest bir kişi  olunması sebebiyle bu konuyla ilgili bir işe girileceğine, çok büyük başarılar elde edileceğine, aile bireyleri ilgili olarak sevinçli bir haber alınacağına, kırgınlıkların sona ereceğine, aile bağlarının günden güne daha da sağlamlaşacağına, yapılan tartışmaların olumlu sonuç vereceğine, zahmet verici bir işin kısa zamanda düzeltileceğine, karanlıkların aydınlanacağına delalettir.

Rüyada birilerine hizmet etmek hak ve din yolunu bırakacağına, verdiği kararlar doğrultusunda çok iyi bir mevkiye sahip olacağına, iş konusunda her zaman kısmetli olunacağına inanılır.

Rüyada şeyhe hizmet etmek işlerinin kendisini çekemeyen kişiler tarafından baltalanacağına, daha çok kazanç elde edeceğine ve sevdiği kişilerin ve yardıma muhtaç insanların yardımına koşacağına, huzurlu ve sağlıklı olunacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments