Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada seyahate gidememek

Rüyada seyahate gidememek

Rüyada seyahate gidememek buna doğru orantılı olarak da çok para kazanıp hayallerine kavuşacağına, yakın zamanda başınıza bazı sıkıntılar geleceğine, işinin başından ayrılmayacağına, kariyer edineceğine, atılan adımların zorluk yaratacağına, sorunların üstüste geleceğine, vefa borcu duyulan bir kişiye hem maddi hem manevi olarak destek olunacağına ve bolluk içinde bir yaşam sürüleceğine, kişinin muradına ereceğine ve hayattan yana en büyük beklentisini yaşama şansına nail olacağına, çok endişeli ve çok üzüntülü durumlardan kurtulmak ve iş hayatından feraha çıkmak için çok büyük çabalar göstereceğine ve iş için çok emek verip etrafındaki insanlardan yardım alacağına, bazı zor durumlar ile bölünen bir ilişkinin kaldığı yerden devam edeceğine alamet eder.

Rüyada seyahate gidememek gördüyseniz:

  • Maddi içerikli konularda zıt fikirlerle karşı karşıya kalabilirsiniz.

Rüyada seyahate gideceğini görmek bildiği ve sevdiği işi yapacağı için çok büyük bir özgüvene kavuşacağına, böylece sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına ve rahat edeceğine, yeteneklerinin ve becerilerinin karşılığını bulacağına, sosyal hayat içinde tanıştığı ve kendisine uygun olduğunu düşündüğü bir kişi ile bir ilişkiye başlayacağına yorulur.

Rüyada seyahate gidememek ruhsal huzuruna kavuşmuş olan kişinin keyfini bozacak gelişmelere de kulak asmayacağına, eline yüklü miktarda para geçeceğine, işlerinin yarım kalacağına, hayallerinin suya düşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada astral seyahate cıkmak isteklerinin ve heveslerinin gerçekleşeceğine, güzel ve kötü duyguların birarada yaşanacağına ve çok güzel olayların baş göstereceğine, kötü sözler duylacağına işaret eder.

Rüyada birinin seyahate gittiğini görmek şen kahkahalar atacağına, iş hayatında ortaya koyacağı projeler sayesinde önünün açılacağına, hiç ummadığı kadar büyük kazanç elde edeceğine delalettir.

Rüyada anneyle seyahat etmek düşüncelerini net olarak açamayacağına, zorlukların ve engellerin aşılacağına, işindeki verimliliğinin düşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada arkadaşlarla seyahat etmek onlarla gerek ticari olarak gerek de gönüllü olarak güzel işler yapacağına, kendisi gibi ender rastlanacak kadar düzgün bu kimselerle hep omuz omuza olmak isteyeceğine, hayırlı bir haber alınacağına ve konuşulacak bazı konuların yakın bir zaman içinde hayata geçirileceğine, işlerinin bazı kişiler tarafından engellenmeye çalışılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çine seyahat etmek kişinin kafasının nihayet rahat edeceğine, asla yapmam dediği şeyleri yapacağına, yapılan işte usta konumuna çıkılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada otobüsle seyahat görmek kötü yola sapmaya, dinin emir ve buyruklarını unutmaya, büyük bir ferahlık ve mutluluk yaşayacağı bir döneme gireceğine, başına uğursuzluklar geleceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments