Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada deniz seyahati görmek

Rüyada deniz seyahati görmek

Rüyada deniz seyahati görmek çok istediği bir şeyin gerçekleşmeyeceğine, ancak karşısına çıkan bazı sevimsiz olaylar yüzünden etrafındaki insanlar ile tartışacağına, biraz rahatsızlanacağına ve çok sıkıntılı olduğu bir durumda bir kişinin işlerini düzelteceğine, rüya sahibinin kısmetinin kapanacağına, iyi bir maaşla yeni bir işte çalışacağına, her geçen gün daha da iyileşerek umutlanacağına, ticaret dünyasında çok sevilen kimse haline geleceğine, evindeki huzurunun yerine geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada deniz seyahati gördüyseniz:

  • Uzlaşılması zor isteklerle gelen kişiler yorucu olabilir, elinizden geldiğince kayıtsız kalmaya çalışmalısınız.

Rüyada denizde seyahat etmek çıkan bazı dedikodular yüzünden kötüye giden evliliğin düze çıkması için uzun uğraşlar verileceğine  ve büyük bir sabır göstererek zora girmiş bir işin yoluna sokulacağına, ticari faaliyetlerinin artacağına, geçimin kolaylaşacağına, rızkın genişleyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada deniz seyahatine çıkmak güzel bir olayı mahvedip, hayatı boyunca pişmanlık duyacağına, tüm fırsatları değerlendireceğine, işlerini sağlama almak için elinden gelen her şeyi yapacağına yorulur.

Rüyada deniz seyahati yapmak yaşamının daha güzel hale geleceğine, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına, yapılan işlerde büyük başarılar kazanılacağına alamet eder.

Rüyada deniz seyahati görmek yeni kısmetlere nail olacağına, üzüleceğine, maddi zarara gireceğine, kendisine yatırım getirecek işlerden istediği sonucu alamayacağına, isteklerini ve arzularını kolayca elde edeceğine, hedeflerine ulaşacağına rivayet eder.

Rüyada gemiyle seyahate çıkmak büyük ve ciddi işlerin içinde yer alacak isimlerin başında olacağına, parasal sorunların sürmesi ve durumların kötüye gitmesinden ötürü borcun ödenemeyeceğine ve bu yüzden maddi açıdan büyük parasal sıkıntıya girileceğine ancak bu durum yüzünden istenmeyen yollara sapılacağına, çok sevinçli ve huzurlu günler görüleceğine, uzun zamandan beri kurulan hayallere kavuşulacağına delalet etmektedir.

Rüyada astral seyahat görmek uzun bir süre boyunca askıda kalan bir işin kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine, hayırlı kazanç kapılarının açılacağına, büyük sorunlar yaşanacağına, mesleğinde uzmanlaşacağına inanılır.

Rüyada tırla seyahat etmek gittiği yolda büyük ve iş dünyasında ses getirecek projelere imza atacağına, çalışmalarının çok kazançlı bir hal almasını sağlayacağına, fakat her şeyin boş olduğunu sonradan fark edeceğine ve emeklerine de yazık ettiğini düşünerek üzüleceğine ve kendine kızacağına delalet etmektedir.

Rüyada otobüsle seyahat görmek farklı kişilerle tanışacağına, ailesinden, evlatlarından ve çevresindeki kişilerden yana hayır bulacağına, kişinin sıkıntıların artacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments