Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevgiliyle yolculuk yapmak

Rüyada sevgiliyle yolculuk yapmak

Rüyada sevgiliyle yolculuk yapmak eski neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, şans oyunlarından birini kazanması sayesinde cebine para gireceğine, aldığı borçları kısa bir süre içinde geri ödeyeceğine ve dertlerinin ve sıkıntılarının son bulacağına, ekmeğini alın teri ile kazanacağına, zarar ettiğini düşünürken bu işten kat be kat gelir elde edeceğine, sıkıntı çektiği konularda çok iyi bir sonuca ulaşacağına, beklentilerinin gerçekleşmeye başlayacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacaklarına, rüya sahibinin, uzun bir zamandır yaşadığı can sıkıntısının ortadan kalkacağına, bu sayede gülüp eğleneceğine, deyim yerindeyse geniş geniş yaşayacağına, hiçbir maddi zorluk çekmeyeceğine delalet eder.

Rüyada sevgiliyle yolculuk yapmak gördüyseniz:

  • Evinizi veya ailenizi ilgilendiren konularda problemler veya tartışmalar ya da bazı sonuçlanmalar söz konusu olabilir.

Rüyada eski sevgiliyle yolculuk yapmak yakın bir zaman içinde hiç olmadığı kadar büyük sevinçler yaşayacağına, ancak işlerin gün geçtikçe daha da bozulması ve düşünülen adımların atılamaması yüzünden bazı sorunlar yaşanacağına, ihtiyaçlarını kolaylıkla gidereceğine ve daha fazla maddi olanak sahibi olacağına delalet eder.

Rüyada sevgiliyle tren yolculuğu yapmak çıkılacak bir yolculuğun çok tatsız bir olayla sona ereceğine, evli bir bayan için de eşinden gördüğü ilgide azalma olacağına, rahat nefes aldıracak bir işe girileceğine inanılır.

Rüyada sevgilisiyle yolculuk yapmak hayatının da kolaylaşacağına, kısa vadedeki bütün hedeflere ulaşılacağına, üst bir mevkiye ve zenginliğe götüreceğine inanılır.

Rüyada sevgiliyle otobüs yolculuğu yapmak çok büyük bir güven ve huzur içinde yaşanacağına, çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, kendisine kar getirecek yatırımlar yapacağına, kişinin pek çok hatalı davranış içinde olacağına işaret eder.

Rüyada sevgiliyle yolculuk yapmak moral bulacağına, kendisini dolandırıp para almak isteyen bir kişiler ile karılaşacağına, kendisine ev alacağına rivayet eder.

Rüyada beyaz arabayla yolculuk yapmak çok zor dönemlerden geçeceğine, insanlar arasındaki saygınlığını geri kazanacağına, çektiği zahmetin, zorlukların ve çilelerin azalacağına, bu sayede sağlığının yerine geleceğine tabir olunur.

Rüyada araçla yolculuk yapmak askerlik ya da iş yolculuğu yüzünden hasret çekeceğine, sorunlara daha akıllı başlı bir şekilde bakacağına, bir türlü ödeyemediği borçlarını yakında ödeyeceğine delalet eder.

Rüyada geçmişe yolculuk yapmak büyük kazanç getiren bir işin zarara geçeceğine, huzurlu aile ortamının çeşitli sebeplerden ötürü bozulacağına, yolunu kaybeden bir kişiye yardım edileceğine, blöf yapan bir kişi yüzünden iş hayatında çok kötü bir duruma düşüleceğine, sistemli bir şekilde işleyen bir projede yaşanacak bir aksilik yüzünden işlerin rayından çıkacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments