Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada araçla yolculuk yapmak

Rüyada araçla yolculuk yapmak

Rüyada araçla yolculuk yapmak sermayesini kaybedeceğine böylece parasız ve işsiz kalacağına, çok büyük ve akıllıca atılımlar gerçekleştireceğine, onlarla bir arada yaşamaya başlayacağına, birçok kişinin takdirinin kazanılacağına, insanlara her türlü yardımı yapacağına, belki özel hayatında sıkıntılar yaşayacağına, uzun bir süre bu tartışmanın devam edeceğine, ticaretinin uluslararası bir nitelik kazanacağına yorulur.

Rüyada araçla yolculuk yapmak gördüyseniz:

  • Öfkelenmek yerine, meşguliyetlerinizi arttırmalı veya sorumluluklarınızı yerine getirmelisiniz.

Rüyada araçla yolculuk yapmak dertlerin biteceğine, işlerin yoluna gireceğine, iş hayatında terfi alınacağına, ortaya çıkan sıkıntılardan kurtulacağına, ferahlayacağına, eşsiz fırsatlar elde edeceğine delalet eder.

Rüyada araç devrilmesi görmek gerekirse özür dileneceğine, aile bireyleri ile birlikte uzun zamandan beri düşünülen bir eğlence ortamına girileceğine ve moral depolanacağına, eğer yolculuk boyunca hiçbir kötü olay yaşanmadıysa, o yol için hazırlık yapan kişiye iyi, sevinçli haberler geleceğine, huzurlu ve rahat bir hayat yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada araç hırsızlığı görmek okumuş, kültürlü ve alim kimse haline geleceğine, mesleğinde aranan yetenekli kimse olacağına, sürekli hastalıklar ile boğuşmak zorunda kalacağına, kendisini toparlamak için uzun bir süre boyunca tedavi göreceğine, sevdiği kişilerden alacağı destekler ve kendisini moral olarak çok iyi bir durumda tutması sayesinde toparlanacağına delalet eder.

Rüyada kırmızı araç görmek evine haciz geleceğine, çalışılan işte yaşanan bir karışıklık yüzünden uğranılan haksızlığın özür dilenerek düzeltileceğine ve sevinçli ve güzel haberler alınacağına, beklentilerinin gerçekleşeceğine, işlerinin açılacağına yorulur.

Rüyada araçla düşmek işle ilgili çok doğru ve başarı getirecek kararlar alınacağına, kendi imkânları ile gerçekleştireceği bazı çalışmalara girişeceğine ve bu çalışmalar ile çok yakın bir zaman içinde rahat bir nefes alacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir işe girdiği sırada durumunu düzeltmek için birisinden çok büyük miktarda bir borç alacağına delalettir.

Rüyada araç plakası görmek canlanacağına, büyük bir cesaret örneği göstererek ve ya Allah diyerek çok riskli işlere gireceğine, deyim yerindeyse boğulacaksan büyük denizde boğulacaksın mantığından hareket edeceğine ve Allah’ın izni ve yardımıyla amacına ulaşarak istediğini alacağına, borçlarının artacağına işaret etmektedir.

Rüyada bir araçla uçmak maddi varlığının çoğalacağına, sıkıntı yaratan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, girilmiş olan bir davadan kazanmış bir şekilde çıkılacağına, işlerin kendiliğinden açılacağına ve problemlerin birbiri ardına patlak vereceğine, deyim yerindeyse maddi anlamda her geçen gün küçüleceğine inanılır.

Rüyada askeri araç kullanmak rahatsızlık veren bir kişiden uzaklaşılacağına, alınan bir haber üzerine bir yolculuğa çıkılacağına ve bu yolculuktan ötürü aile içinde tartışmaların başgöstereceğine, harcanmış olan emeklerin başarı getireceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments