Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevgiliyle yemek yapmak

Rüyada sevgiliyle yemek yapmak

Rüyada sevgiliyle yemek yapmak çok iyi bir çevreye sahip olunacağına, bol kazançlı bir işe girileceğine, yakalayacağı fırsatların kıymetini bilemeyeceğine, çeşitli çalışmalar gerçekleştirdiği için çok büyük kazançlar elde edeceğine ve etrafındaki insanların yapacakları kötü şeylerden ötürü onlarla arasının açılacağına, kazançlı bir adım atılacağına, yapılan hataların kısa bir zaman içinde telafi edileceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa sürede kurtulacağına, rahatın ve konforun yerine geleceğine, her geçen gün başarıların artacağına rivayet eder.

Rüyada sevgiliyle yemek yapmak gördüyseniz:

  • Bazı arkadaşlarınız tarafından da dışlandığınızı veya sizden gizli bazı şeyler çevrildiğini düşünebilirsiniz.

Rüyada sevgiliye yemek yapmak geçiminin rahat ve kolay olacağına, borçlu olanlar için yakın zamanda borcunu ödemeye, çok iyi işlere imza atıp çok sevilen bir kişi ve çok iyi bir aile babası olacağına delalettir.

Rüyada eski sevgiliyle yemek yapmak Allah katında günahlarının affolacağına, muradının gerçekleşeceğine, deniz aşırı işler yapılacağına, yakın bir arkadaşın vesile olması sayesinde iş hayatında zor geçen bir dönemin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliye yemek yapmak yaşamına huzurun, sıhhatin, ağız tadının ve neşenin hâkim olacağına bu sayede keyfinin yerine geleceğine, düzeninin yeniden sağlanacağına, konforunun ve neşesinin de yerine geleceğine alamet eder.

Rüyada sevgiliyle yemek yapmak ne kadar çok istenirse istensin hayallerin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine, yüzünün güleceğine, işlerinin rast gideceğine, hayatının kolaylaşacağına, karşılaşılan bazı aksiliklerin kısa sürede aşılacağına delalettir.

Rüyada sevgilisiyle yolculuk yapmak acele karar verilmemesinin çok büyük faydasının görüleceğine, işlerin daha kötüleşeceğine, bütün eksiklerinin ve sıkıntılarının da giderileceğine rivayet eder.

Rüyada eski sevgiliyle zina yapmak çok başarılı atılımlar yapılacağına ve hayırlı ve çok bereketli işler yapılacakken çok pişman olunabilecek hatalar yapılacağına, çok zor duruma düşüleceğine, sorunların tamamen biteceğine, onları arkasından sürükleyebileceği bir meslekle uğraşacağına ve itibar göreceğine tabir olunur.

Rüyada sevgiliyle kayak yapmak mutsuz yaşama karşı da isteksiz hissedeceğine, eline geçen bütün sorunları hızlı bir şekilde çözüme kavuşturacağına, zarar edeceği bir durumdan başarı kazanacağı bir mevkiye çıkacağına ve kendisine uygun bazı projeler gerçekleştireceğine, zarar getirecek bir kişi ile yola çıkılacağına rivayet eder.

Rüyada sevgiliyle yolculuk yapmak o işten ekmek yiyeceğine, sorunlu kişilerle irtibatın koparılacağına, kimseyle konuşmayacağına ve durumun doktor tarafından çözüleceği hale geleceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments