Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada leopar beslemek

Rüyada leopar beslemek

Rüyada leopar beslemek rakiplerine karşı fark atarak onları gerisinde bırakacağına, böylelikle ezilmeden ve yıpranmadan rahat bir iş hayatı olacağına, üstün başarılar ve zaferler elde edeceğine, alım gücünün artmasına, maddi anlamda güçlü bir kişi haline geleceğine, kişinin huzurunun, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, kimsenin sözlerine kulak asmadan kendi bildikleriyle hareket edeceğine, doğru olanı seçeceğine delalet etmektedir.

Rüyada leopar beslemek gördüyseniz:

  • Yaşam biçiminizde olumlu değişiklikler yapabilirsiniz.

Rüyada leopar beslemek sevdiğine kavuşacağına, mallarının ve kazancının çoğalacağına, zor zamanların çok eskide kalacağına tabir olunur.

Rüyada leopar saldırısına uğramak maddi anlamda dolandırıcıların eline düşebileceğine, küskün kişilerin arkadaşları aracılığı ile barıştırılacağına, tecrübe sahibi bir kişinin uzun zamandan beri düşündüğü bir proje için destek verileceğine işaret eder.

Rüyada leopar desenli yılan görmek söylediklerinin çıkacağına ve hissettiklerinin de gerçekle örtüşeceğine, çok büyük çaba sarf edeceğine, neredeyse kahrolacağına ya da işlerinin gittikçe iyileşmeye başladığı bir dönemde düşmanlarının yapacağı bir kötülük yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine alamet eder.

Rüyada yavru leopar görmek sorunlarının kısa bir süre içinde çözüme kavuşacağına, sorunların yakın zaman içinde biteceğine, sıkıntıların kısa zaman içinde sona ereceğine, aşk hayatında uzun zamandan beri kapalı olan kalbin açılacağına, sevilen kişilerle çok mutlu olunacağına alamet eder.

Rüyada leopar saldırısı görmek devletin en yüksek mercilerinde önemli görevleri ifa edeceğine, ana baba duasının alınması sayesinde engellerin aşılacağına, zararlı bir alışkanlığa başlanacağına, verilen bir karar doğrultusunda hareket edilmemesinden ötürü çok büyük bir zarara uğranacağına ve rakipleri sevindirecek bir duruma düşüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada leopar yakalamak karşısına çözülemeyecek sorunların ve üstesinden gelemeyeceği zorlukların çıkmayacağına, kendisini çok zor durumların içinde bulacağına, uykusuz geceler yaşayacağına ve işlerinde bir türlü doğru kararları veremeyeceğine işaret eder.

Rüyada leopar öldürmek esenliğe, rahatlığa ve mutluluğa kavuşacağına, gözden düşeceğine, kendisi hakkında olumlu düşünceleri olan insanları hayal kırıklığına uğratacağına yorulur.

Rüyada leopardan kaçmak bunun sonucunda bazı sorunların düzeltileceğine ancak dikkat edilmezse yeni ve daha büyük sorunlarla uğraşmak zorunda kalınacağına, başarısızlıklara düşeceğine, herşeyin fazlasına kavuşacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments