Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ağaçların üstünden uçmak

Rüyada ağaçların üstünden uçmak

Rüyada ağaçların üstünden uçmak tartışmaların tatlıya bağlanacağına, davranışları ile olduğu kadar hayat şekliyle de insanlara örnek olacağına, bir süre her şeyden elini eteğini çekeceğine, kazancının ve rızkının da kesilmemesi için düzenli olarak fitre vermeyi ihmal etmeyeceğine, kişinin rahat ve huzurlu hayatının sona ereceğine, neşesinin de yerine geleceğine, onlar yesin diye ekmeksiz kalmayı göze alacağına, kazancının düşeceğine, malının elinden gideceğine ve tüm huzurunun kaçacağına delalet eder.

Rüyada ağaçların üstünden uçmak gördüyseniz:

  • Aşırı tepkiler vermeniz imajınıza zarar verebilir.

Rüyada ağaç üstünde uçmak kendisini yalnız hissettiğinde yanında kimseyi bulamayacağına, ticaret hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına, bir sebeple uzun zamandan beri yaptığı işinden olacağına delalet eder.

Rüyada ağaçların üstünden uçmak daha çok dünya malı edineceğine, iş hayatında bu kişileri yanına almak için elinden gelen herşeyi yapacağına, işlerini yoluna sokacağına ve çok mutlu ve huzurlu olacağı bir döneme gireceğine, başarılarının da hak ettiği takdiri göreceğine işarettir.

Rüyada ağaçların üstünde uçmak bolluk ve bereket dolu günler yaşayacağına, yapılan işte uğranıla zararların telafi edileceğine, ters giden işlerin edilecek dualar sayesinde yoluna gireceğine, iş hayatında terfi alınacağına, yönetici olacağına rivayet eder.

Rüyada halının üstünde uçmak pek çok kişinin hayatını kurtaracağına ve sayısız hayır işleyeceğine, verilen emeğin boşa çıkmayacağına, hayırlı ve güzel günlerin yakında olduğuna, büyük kazançlar elde edileceğine, sıkıntılarını yakın bir zaman içinde herhangi bir aksilik yaşamadan atlatacağına alamet eder.

Rüyada okyanus üstünde uçmak kısa zamanda çok büyük bir aşka yelken açacağına,  hayır duaları alacağına, rahat ve kazançlı bir işin başına geçeceğine, tazeleneceğine, dirsek çürüterek çalıştığı projelerinde istediği noktaya geleceğine yorulur.

Rüyada denizin üstünde uçakla uçmak ilgi duyduğu, zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine, hafifleyeceğine, rahatlayacağına, çevresindeki bazı kişilerin adını lekelemeye çalışacaklarına ve yine bu kişilerin kendisi hakkında onur ve gurur kırıcı laflar edeceğine alamet eder.

Rüyada mezarlığın üstünden uçmak borçlarının bitmesi ile çok büyük bir mutluluk duyacağına, korkularının, sıkıntılarının ve hastalıklarının zaman içinde tekrar ortaya çıkacağına, sıkıntılarından kurtulacağına, yaşamının daha kolay hale geleceğine rivayet eder.

Rüyada deniz üstünden uçmak çok sevilen ve sayılan biri haline geleceğine, kısa süre içinde epey şöhret sahibi olacağına, elde avuçta olan malın mülkün bir sağlık sorunu için harcanacağına, maddi açıdan büyük zarar getirebilecek bir işle ilgili olarak bir adım atılacağına, telafisi olmayacak bir hata yapılabileceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments