Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada halının üstünde uçmak

Rüyada halının üstünde uçmak

Rüyada halının üstünde uçmak çalışmalarının beğenileceğine, fikirlerinin de istediği takdiri toplayacağına, yaptığı işlerden yana manevi huzur duyacağına ve adının yürüyeceğine, yepyeni ve kazançlı fırsatlar yakalanacağına, alım zorluğu yaşamayacağına, namının yürüyeceğine, istenmeyen olayların olacağına, büyük tatsızlıklar ile karşılaşılacağına, hayat içerisinde kırılgan bir duruma gelineceğine, parasının ve malının da artacağı işler yapacağına, kısa süre içinde büyük bir iş sahibi olunacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, verilen emeklerin sonunda karşılığını vereceğine delalet eder.

Rüyada halının üstünde uçmak gördüyseniz:

  • Diğerleri bazı olaylardan büyülenmiş olabilir.

Rüyada halının üstünde uçmak büyük paralar kazanacağına, tükenmeyecek bir rızık elde edeceğine, hayırlı bir kısmetle tanışılacağına ve kısa süreli bir sorun yaşanacağına ancak daha sonra durumun daha iyiye gideceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve işlerini toparlamak için sürekli çaba göstereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada halıda uçmak bizim “teyze anne yarısıdır’’ sözünde de olduğu gibi rüyayı gören kişinin ailesine bahsedemediği dile getiremediği birkaç sorunu teyzesi tarafından yardım alarak halledeceğine, huzur dolu bir yaşama sahip olacağına, ortaya koyacağı bazı çalışmalar sayesinde çok büyük miktarda kazanç elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada halıyla uçmak hayatının hep aynı düzende devam edeceğine, daha derin bir ruhani hayata sahip olması ile beraber çevresindekilere de inancı hakkında doğru bilgiler vermeyi vazife edineceğine, hiç beklemediği bir kişiden büyük bir ihanet göreceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına alamet eder.

Rüyada uçan halıda uçmak herhangi bir hastalık yüzü görmeyeceğine, kimseye muhtaç olmadan huzur içinde bir hayat süreceğine, tükettiği nefes ve para ile kalacağına bu nedenle de hayal kırıklığı yaşayıp, üzüleceğine inanılır.

Rüyada halının üzerinde uçmak ömrünün uzun, bereketli ve hayırlı olacağına, ortaklık yaptığı birisinden ihanet göreceğine, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, yaptığı işlerden çok büyük maddi ve manevi kazanç elde edeceğine delalettir.

Rüyada dağların üstünden uçmak kalifiye elemanlar arasına gireceğine, çok uzun bir zaman boyunca yaptığı bu çalışmaların ekmeğini yiyeceğine, ancak gerek maddi gerekse manevi sebeplerden ötürü bir türlü bu amaca ulaşılamayacağına alamet eder.

Rüyada suyun üstünden uçmak esenlik ve gönül ferahlığı yaşayacağına, moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine bu nedenle bir süre sokağa çıkamayıp eve bağlanacağına, döktüğü alın terinin karşılıksız kalmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada arabayla denizin üstünde uçmak rüya sahibinin mutluluğua kavuşacağına ve daha güzel ve hayırlı günler göreceğine, çok zarar edeceği bazı olaylar yaşayacağına, kar sağlayacağı işlere gireceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments