Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevgiliyi arkadaşıyla aldatmak

Rüyada sevgiliyi arkadaşıyla aldatmak

Rüyada sevgiliyi arkadaşıyla aldatmak gereksiz ve değersiz birinden yardım isteneceğine, eğer başarılı olursa çok büyük kazanç elde edeceğine, büyük maddi kazanç elde edileceğine ve zenginlik sahibi olunacağına, iş konusunda da istenilen başarıların elde edileceğine, sorunların kısa zaman içinde zorluk çekmeden çözüm bulacağına, bir sebeple işlerinde çok büyük sorunlar yaşayacağına, iyi niyetli kişilerle bir araya gelerek onlarla işbirliği yapacağına, sahip olduğu mal varlığının alıp yürüyeceğine ve herkesin isteyeceği bir hayatı olacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevgiliyi arkadaşıyla aldatmak gördüyseniz:

  • Hiçkimse hiçkimseyi tolere etme havasında olmayabilir.

Rüyada sevgiliyi arkadaşıyla aldatmak yüzünün her daim güleceğine, sorunların günden güne artacağına, ticarette rakiplerine karşı zafer kazanacağına, maddi olarak rahatlayacağına ve pek çok imkân elde edeceğine inanılır.

Rüyada sevgiliyi en yakın arkadaşıyla aldatmak içinde ukde olarak herhangi bir konunun kalmayacağına, yakın bir arkadaşın vesile olduğu bir ilişkinin evlilikle noktalanacağına, Allah rızası için bazı büyük yardımlarda bulunulacağına ve yapılan bir iş başvurusunun çok kısa bir zaman içinde olumlu sonuç vereceğine, hayırlı ve karlı fırsatlar elde edeceğine delalet eder.

Rüyada sevgilinizi aldatmak büyük adımların atılıp çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, kötü kişilerin arayı bozmasından ötürü tartışılan ve ayrı düşülen dostların biraraya geleceğine, eline geçen bütün fırsatları işi konusunda değerlendireceğine delalettir.

Rüyada sevgili aldatmak verilen kararların bir türlü hayata geçirilemeyeceğine, uyumsuz bir kişi ile kurulan bir ortaklık yüzünden gereksiz bir stres altına girileceğine ve üzüntü durulacağına, çok hayırlı ve büyük kısmetlerin ele geçeceğine, sorunların tamamen ortadan kalkacağına, yaptığı işlerden çok büyük maddi ve manevi kazanç elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada sevgilisini eski sevgilisiyle aldatmak bir yolculuk öncesi alacağı kötü bir haber nedeniyle o yola çıkmaktan vazgeçeceğine, oynanan bir şans oyunu sayesinde zengin olunacağına, maddi orunların kısa süre içinde aşılacağına, kazanılan paranın ve başarının eş, dost ve akrabalarla paylaşılacağına, yeni bir eğitim kurumuna kayıt yaptırılacağına ve rahata erileceğine, kısmetin ve bereketin hüküm süreceğine delalettir.

Rüyada sevgilisi aldatmak yaşayacağınız sıkıntıları kolay atlatacağınıza, yüzünü güldüreceğine ve tüm dertlerini unutturacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını sona erdireceğine, sevdiği kişiler ile mutlu olacağına tabir olunur.

Rüyada sevgiliyi eski sevgiliyle aldatmak ancak dişini sıkıp dayanması sayesinde çok büyük bazı kazançlar elde edeceğine, hem kendisini yenilemeye çalışacağına hem de çok daha sosyal bir kişi olup iş hayatı ve aile hayatı içinde hergün biraz daha fazla hissettiği baskılardan ve sıkıntılardan biraz olsun kurtulmaya çalışacağına, müjdeli haberler alacağına alamet etmektedir.

Rüyada yeni sevgiliyi eski sevgiliyle aldatmak keyfinden ve neşesinden kaybedeceğine, güçten ve takatten düşeceğine, işlerinin bozulacağına, elinin de bolluk göreceğine, maddi ve manevi açıdan çok hayırlı bir noktaya varılacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments