Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski sevgiliyi çağırmak

Rüyada eski sevgiliyi çağırmak

Rüyada eski sevgiliyi çağırmak ilkelerinden asla vazgeçmeyeceğine, kendisini çok iyi hissedeceğine, ağız tadının, moralinin, neşesinin ve sağlığının yerine gelmesine vesile olacak kısmetler alacağına, kısmetlerinin hiçbir zaman kesilmeyeceğine, sıkıntılarının sona ereceğine, işlerinde büyük kazançlar elde edeceğine, yakın zamanda rahat edeceğine, kendisi için en uygun kararları vereceğine ve Allah’ın izni ile girdiği işlerde yenilgiye uğramayacağına, malının elinden gideceğine ve tüm huzurunun kaçacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçulacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının yakın zaman içinde sona ereceğine, evinde nimetin ve verimin çoğalacağına yorulur.

Rüyada eski sevgiliyi çağırmak gördüyseniz:

  • Kalabalık içinde son derece ölçülü olmanız gerekiyor.

Rüyada eski sevgiliyi çağırmak hayalleri için savaştığı yolda bir an bile olsa umutsuzluğa ve karamsarlığa düşmeyeceğine, işlerin her daim hayırlı bir şekilde yürüyeceğine, zahmetli durumların sona erdirileceğine, kazancın günden güne daha da arttırılacağına delalet eder.

Rüyada sevgiliyi çağırmak umutlarının ve emeklerinin boşa gideceğine, hayatındaki aksiliklerin ve engellerin adeta bir çığ gibi büyüyeceğine ve rüya sahibinin daha bir mutsuz ve daha bir üzgün olacağına, zor günlerin geride kalacağına, kendi işine sahip olacağına işaret eder.

Rüyada itfaiye çağırmak olumsuz olaylarla karşılaşacağına, bunalımlı günler geçirileceğine, hayallerine ulaşacağına yorulur.

Rüyada cin çağırmak görmek sürpriz ve olumlu gelişmeler yaşayacağına, bir sebeple rüya sahibinin dinlenmesi ve kendisini toparlayana kadar işlerden uzak durması gerektiğine, aksi halde çok daha kötü bir durumla karşılaşacağına, çok sevineceğine inanılır.

Rüyada ruh çağırmak kariyer basamaklarının hızlı bir şekilde çıkılacağına, okumuş, kültürlü ve alim kimse haline geleceğine, mesleğinde aranan yetenekli kimse olacağına, kişinin kısa süreli bir mali kriz yaşayacağına işaret eder.

Rüyada ölen yakınının çağırdığını görmek onlar nedeni ile büyük bir darbe yiyeceğine, sorun yaratan olayların yakında biteceğine, kendisinin de ne olduğunu anlayamayacağına delalet eder.

Rüyada ölünün kendini çağırdığını görmek uzun bir zamandan beri istediği bazı hayallerine yakında kavuşacağına, kaçırdığı fırsatları çok iyi adımlar atarak tekrar kazanacağına, bol kazanç elde edeceğine, edilen duaların Allah katında kabul görmesi sayesinde hanede bolluk ve bereketin artacağına, ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin biteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada polis çağırdığını görmek darlığa ve yokluğa düşeceğine, sevdiği kişiler ile daha çok vakit geçireceğine, işlerini düze çıkarmasında ve ailesi içinde yaşanan tartışmaları sonlandırması konusunda çok büyük yardım edileceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments