Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada balkon yıkıldığını görmek

Rüyada balkon yıkıldığını görmek

Rüyada balkon yıkıldığını görmek çok büyük bir güven ve huzur içinde yaşanacağına, çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, rüya sahibinin kendisini kötü hissetmesine sebep olan bu olayın ardından zamanla daha güzel işler başaracağına, girilecek olan işlerde deyim yerindeyse altın harflerle adını yazdıracağına, bekarların evlenmesi için ön ayacak olunacağına, emeklerinin kendisine mutluluk getireceğine, makamının artacağına, hiç beklenmeyen bazı sıkıntıların başgöstereceğine, yapılan onca şeye rağmen işlerin duracağına, dini bütün biri olarak yaşadığı hayatı başkaları için de güzelleştirmeye çalışacağına, beklenmedik kimselerden duyulacak kötü sözler yüzünden moral bozukluğu yaşanacağına ve sosyal açıdan da içine kapanık bir döneme girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada balkon yıkıldığını gördüyseniz:

  • Sizi tartışmalı ortamlara çekmeye çalışan kişiler olabilir.

Rüyada evin balkonun yıkıldığını görmek eşi tarafından yüceltileceğine, el üstünde tutulacağına, hayatına dair isteklerini yeniden gözden geçireceğine, sahip olacağı zenginlik sayesinde çok büyük bir huzura kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada balkon yıkıldığını görmek hayatını tatlı bir huzur içinde geçireceğine, başka sorun varsa ortadan kaldırılacağına, sağlığının da uzun yıllar bozulmayacağına işarettir.

Rüyada balkon duvarının yıkıldığını görmek çok güzel ve hayırlı bir şekilde sorunun ortadan kaldırılması ile iş yerinde büyük bir ferahlık ve mutluluk yaşanacağına ve çok güzel ve huzurlu günlerin görüleceğine, toplumun din otoriterlerinden kabul ettiği kimse haline geleceğine, bunu şeref sayacağına, gözyaşının dineceğine, şansın ve kısmetin açılacağına delalet eder.

Rüyada yıkılan balkon görmek bazı büyük projelere girerek kendisine uygun kimseler ile ortaklık kuracağına, küçük bir sermaye ile büyük kazanç sağlayacağı bir iş yapacağına, konfor içinde yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada evinin balkonunun yıkıldığını görmek bir sebeple moral olarak çok kötü olacağı bir döneme gireceğine, yakında işlerinin aksayacağına, sevinçli olaylar ile karşılaşılacağına, bütün aksiliklerin arka arkaya geleceğine rivayet eder.

Rüyada balkon yıkılması görmek geçim sıkıntısından kurtulacağına, iç sıkıntısına, Ummadığınız yerlerden maddi ve manevi destek görmeye işarettir.

Rüyada evin balkonunun yıkıldığını görmek hayırlı bir şekilde başlayan bazı projelerin zarar ederek yarıda kalacağına, sorunların bir bir çözüme kavuşacağına, iş hayatının düzeleceğine tabir olunur.

Rüyada yıkılmış balkon görmek iş konusunda zarar görülecek bir döneme girileceğine, mutluluğun ve huzurun gün geçtikçe artacağına, iş dünyasında çok sağlam ve sarsılmaz bir mevki edinileceğine, çok zor zamanlar geçirileceğine ve atılan her adımda daha kötü bir durum doğacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments