Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada pembe ve kırmızı gül görmek

Rüyada pembe ve kırmızı gül görmek

Rüyada pembe ve kırmızı gül görmek yakın bir zaman içinde tanışılacak bir kişi ile dünyaevine girileceğine, tasaların ve üzüntülerin biteceğine, en yakındaki insanların ihanetine uğramaya ve kendini toplumdan, sosyal ortamlardan soyutlamaya yorumlanan rüya, yaşanacak olumsuzluklardan sonra kişinin tüm çevresini yeni baştan düzenleyeceğine, hiç beklemediği bir anda çok para kazanacağına, alınan eğitim sayesinde girilecek bir işte terfi alınacağına, bir sebeple bu akrabası ile son kez konuşup aralarındaki ipleri koparacağına, çok rahat edeceği ve kendisini büyük mutluluklar içinde bulacağı bir döneme gireceğine, ortak olarak çok büyük bir projeye gireceğine, zenginlik kazanacağına, çalışmaya ve emek vermeye de devam edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada pembe ve kırmızı gül gördüyseniz:

  • Bazı kişileri memnun edebilmek için doğru bulmadığınız şeyler yapmaktan kaçının.

Rüyada pembe ve kırmızı gül görmek elinde bulunan imkânların çeşitli sorunlara sebep olacağına, yapmayı çok istediği şeyleri yapmak için kendisine fırsat yaratacağına, ister istemez başının belaya gireceğine, çok büyük sorunlar yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada kırmızı ve pembe gül görmek zorlukları teker teker aşacağına, eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirerek çok büyük kazanç elde edeceğine, el attığı tüm işlerde aksilikler ile karşılaşacağına, zor ve stresli günler geçireceğine işaret eder.

Rüyada kırmızı pembe gül görmek bol kazanç getireceğine, yeni iş ilişkileri kurulmasını sağlayacağına, mal ve para kazanılacağına, kazançlı bir ortaklığın bozulacağına delalettir.

Rüyada açmış pembe gül görmek bebek gülümsüyorsa işlerin açılacağına, kendisini üzen ve kıran şeyleri kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, rahatının yerine geleceğine işarettir.

Rüyada sarı pembe gül görmek kem gözlere ve nazarlara gelineceğine, ailesi ile açılan arasını düzeltmesine yardım edeceğine ve çok bozuk bir duruma gelmiş olan işlerinin düzelmesini sağlayacağına, sevdiği kişilerden biri ile arasının yaşanan bir tatsızlıktan dolayı açılacağına, zarar ettiği bir işte kendisine yardım edecek deneyimli biri sayesinde işleri toparlayacağına ve kazanç elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada pembe gül ağacı görmek birikmiş parasının olacağına, bir sebeple çok büyük üzüntü duyulacağına, kararlarının çevresi tarafından dikkate alınmayacağına alamet eder.

Rüyada pembe gül buketi görmek çok kötü durumlara düşüp zarara uğramaya sebep olan şanssızlığın kısa zamanda kırılacağına, ağız tadının ve keyfinin kaçacağına, fakir ise açılacak şansı ve artacak geliri ile beraber daha refah içinde bir hayata kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada tomurcuk pembe gül görmek kolaylık elde edeceğine ve halinden memnun olacağına, yaşam telaşı ve para kazanma zorunluluğu nedeniyle gözünün de başka kimseleri görmeyeceğine, zaman zaman öfkesine hakim olamayarak kırıcı sözler sarf edeceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments