Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevgiliye çorap giydirmek

Rüyada sevgiliye çorap giydirmek

Rüyada sevgiliye çorap giydirmek hiç ummadığı bir anda karşısına çıkan fırsatlar sayesinde rahat yaşayacağı bir döneme gireceğine, kişinin mutlu olmasını sağlayacak fırsatlar elde edeceğine, yalnız kalınacağına, ardından yeni bir iş bulunacağına, bu sayede aksiliklerin ve üzüntülerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine, kişinin geleceğinin parlak ve aydınlık olacağına, fakirlik yaşayacağına, çok büyük hayır duaları alacağına, mutlu ve huzurlu bir haneye sahip olunacağına, özellikle hastane, okul gibi hayratlar yaptırılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevgiliye çorap giydirmek gördüyseniz:

  • Yapılması gereken işleriniz var.

Rüyada sevgiliye çorap giydirmek durgun giden işlerin açılacağına, bol nimete kavuşulacağına, daha fazla gelir sahibi olunacağına, bolluk ve berekete kavuşulacağına, ticaret hayatıyla ilgili yapılan planların hayır getireceğine, onları arkasından sürükleyebileceği bir meslekle uğraşacağına ve itibar göreceğine tabir olunur.

Rüyada sevgilinin çorabını giymek sosyal hayat içerisinde çok güzel bir konu hakkında bir kutlama yapılacağına, rahatsızlıkların kısa süre içinde aşılacağına, dertlerin ve endişelerin son bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada siyah külotlu çorap giymek dini bütün, inancı kuvvetli kimselerle ahbaplık edeceğine, hayatının afiyet içinde geçeceğine, para sıkıntısının olmayacağına, yaşayacağı değişim ile birlikte yardıma muhtaç olan herkese maddi ve manevi olarak yardım edeceğine yorulur.

Rüyada simli çorap giymek artık çok daha huzurlu ve mutlu bir hayata kavuşacağına, sorunların elbirliği ile aşılacağına, çok hayırlı işler yaparak büyük kazançlar elde edeceğine, iş için önemli olabilecek bir ortaklık kurularak yeni işlere sermaye olarak kullanılacağına delalettir.

Rüyada çorap giydirmek azmi ve çalışkanlığı ile takdir toplayacağına, geçmişte kalan bazı olayların kendisini göstermeye başlayacağına, üzüntülerin ve dertlerin sona ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada ölen birine çorap giydirmek olumsuz haberler alacağına, üzüleceğine, yükseleceğine, ilerleyeceğine ve insanların gözünde çok daha itibarlı kimse olmayı başaracağına, kendisine ev ve araba gibi şeyler alarak büyük bir zenginliğe kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada iki tane çorap giymek aksine büyük zarar görülmesine sebep olacağına, sıkıntıların sona ereceğine, dertlerin, kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, çok büyük bir hata yaptığını anlayacağına ve bu hatayı düzeltmek için gece gündüz demeden kendisini yıpratarak çok büyük çaba göstereceğine rivayet eder.

Rüyada değişik çorap giymek neşe ve sağlıkla geçeceğine, elinde bulunan imkânlar ile çok sıkıntı yaşayacağına, sıkıntılarının artacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, iş hayatında çok zor zamanlar geçireceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments