Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevgilinin çorabını giymek

Rüyada sevgilinin çorabını giymek

Rüyada sevgilinin çorabını giymek sıkıntıların kısa bir zamanda bitip yerini sevince bırakacağına, sorunların gittikçe artacağına, sağlığının da uzun yıllar bozulmayacağına, çalışmaların ve projelerin çok yakın zaman içinde meyvelerini vereceğine, makbul olan mallara ve helal olan lokmaya kavuşacağına, bir sebeple iş hayatını çok kötü etkileyecek ve yüklü miktarda zarara yol açacak bir sorun yaşanacağına, ele geçen fırsatların istendği şekilde değerlendirilememesinden ötürü büyük bir sıkıntı içine girileceğine, yeni işlere girişileceğine, başarılarının devamlı olacağına delalet eder.

Rüyada sevgilinin çorabını giymek gördüyseniz:

  • Fazla güvenilir olmaktan vazgeçmeniz gerekeceğe benziyor.

Rüyada sevgilinin çorabını giymek inanç konusundaki eksiklikleri çevresindeki bilgili ve ilim sahibi kimselerden öğrenerek daha da iyi bir insan olmak isteyeceğine, yakın bir zamanda çok başarılı olacağı bir proje gerçekleştireceğine, insanlardan göreceği bazı kötülüklerden ötürü çok zor günler geçireceğine, bu yüzden insanlarla arasına büyük bir mesafe koyacağına, kendini beğenmiş tavırlar nedeniyle iş yerinde kimse tarafından sevilmeyen kişinin bir süre sonra işinden atılması ya da ihtar almasıyla moralsiz bir hale geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada sevgiliye çorap giydirmek elinde bulunan imkânları çok iyi değerlendirip büyük kazançlar elde edeceğine, nahoş sözler işiteceğine, her geçen gün sorunların artacağına rivayet eder.

Rüyada ters çorap giymek tüm malını ve parasını sadece kendisi için harcayacağına, arzularına, dileklerine ve de hayallerine kavuşacağına, kafaya koyduklarını yapma imkânına sahip olacağına ve yaşamdan beklentilerini elde edeceğine, ticarette ilerleyeceğine işarettir.

Rüyada sarı çorap giymek yapılan işlerde üstüste başarılar elde edileceğine, çok daha iyi çalışmalar için kaynak bulunacağına, sağlık sorunlarından ötürü daha doğal ve sağlıklı bir hayat seçileceğine, hayallerin gerçeğe dönüştürülmesi için gidilen yolda zor duruma düşüleceğine rivayet eder.

Rüyada anneye çorap giydirmek umutlarının kendisine hayır getireceğine, işlerinin uzunca bir süre ters gideceğine, en yüksek makamlara oturacağına işarettir.

Rüyada çorap giydirdiğini görmek çoluk çocuğundan zarar göreceğine, darlanacağına, daha dingin, huzurlu ve rahat bir hayat yaşamaya başlayacağına tabir olunur.

Rüyada birinin ayağına çorap giydirmek bir sebeple gerek iş hayatında gerekse de aile hayatında çok zor zamanlar geçirileceğine, zarar getirebilecek bir işten az da olsa bir kazanç elde ederek çıkılacağına, kötü günlerin izlerini silmeyi başaracağına, güzel gelişmeler yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada üst üste çorap giymek hanesinde bolluk ve bereket yaşanacağına, daha rahat şekilde harcama ve alım yapacağına, hanesinin ve işyerinin bereketinin ve bolluğunun kaçacağına, yardım ettiği bir kişi tarafından çok büyük bir zarara düşürüleceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments