Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevgiliye bozuk para vermek

Rüyada sevgiliye bozuk para vermek

Rüyada sevgiliye bozuk para vermek hayatının bundan sonraki kısmını yaşayacağı sıkıntılardan sonra çok farklı şekilde yöneteceğine ve planlayacağına, sıkıntısız kazanılacak paraya ve kazancınızın artacağına, yaşayacağı eğlenceli, zevkli ve keyifli günlerin sayısının artacağına, sınavlardan başarı elde etmeye ve iş yerinde beklenmedik güzel görevler alarak daha iyi bir kariyer olanağı bulunacağına, şöhret ve itibar kazanacağına, makamının sarsılmayacağına, eski bir davanın tekrar açılacağına, özgüvenini yüksek tutarak işteki başarısını herkesin takdir edeceği şekilde ortaya koyacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevgiliye bozuk para vermek gördüyseniz:

  • Biraz daha dengeli olmaya çalışın.

Rüyada sevgiliye bozuk para vermek uzunca bir süre boyunca kendisini toparlayamayacağına, başka başka yerlere seyahat edeceğine, yeni dostluklar ve arkadaşlıklar edineceğine, geçmişini arkada bırakacağına, özellikle anne ve babasına karşı gelerek büyük günah işleyeceğine yorulur.

Rüyada bozuk madeni para görmek verimin ve bereketin geleceğine, elindeki imkanların artacağına, birçok insan için ekmek kapısı olacak bir işe girmeye işaret etmektedir.

Rüyada akrabadan bozuk para almak ters giden bazı durumların düzeltileceğine, çıkarılan dedikoduların bertaraf edileceğine, ters giden işlerin yoluna sokulacağına, maddi açıdan büyük zarar edileceğine, düşmanların yaşanılan kötü olaylar karşısında sevineceğine, büyük tartışmalar yaşanacağına, aile hayatında büyük mutluluklar yaşanacağına inanılır.

Rüyada birisinden bozuk para almak kazalarla ve belalarla deyim yerindeyse burun buruna geleceğine, sevdiği insanlar tarafından her zaman el üstünde tutulup akranlara kişilik olarak örnek gösterileceğine, insanlara zarar verecek davranışlarda bulunmanıza işaret etmektedir.

Rüyada bozuk para ve altın görmek işlerinin azalacağına, düzeninin bozulacağına, borçlarının artacağına ve bazı sağlık sorunlarının baş göstereceğine, kazandığı paranın bereketinin olmayacağına, sıkıntı çekeceği ve üzüleceği bir ortama gireceğine, eski ve döküntü bir etek gördüyse yakın zamanda sevdiğinin kalbindeki yerinin kalmayacağına ve onu kaybedeceğine tabir olunur.

Rüyada suda bozuk para toplamak yaptığı işlerde her zaman bir aksilikle karşılaşacağına, aile hayatının daha iyi bir hal alacağına, verilen sözlerin teker teker yerine getirileceğine, kalabalık bir aileye sahip olunacağına işaret eder.

Rüyada ölüye bozuk para vermek çok büyük projelerden çok küçük projelere kadar hepsinde yeniliğin ve değişimin savunulacağına, hem bedenen hem de ruhen iyileşeceğine, başına gelecek kötü bir durumdan ötürü çok sıkıntılı ve maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar verecek olaylar yaşayacağına inanılır.

Rüyada bozuk para saklamak büyük bir emek vererek ve çok büyük azim göstererek başarıya ulaşacağına, yaşanan olumsuzluklardan ders çıkarılacağına, yakın zamanda tüm yatırımlarından oldukça büyük paralar kazanacağına inanılır.

İnsan emeğini takdir etmek için Paylaş

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments