Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevgilisinin işediğini görmek

Rüyada sevgilisinin işediğini görmek

Rüyada sevgilisinin işediğini görmek huzurlu bir yaşama sahip olacağına, çok büyük adımlar atacaklarına, birlikte çeşitli işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine, sevdiği kişilerden birinin yaptığı büyük bir hata yüzünden başının çok ağrıyacağına, çok büyük sorunlar ve sıkıntılar yüzünden büyük üzüntüler olacağına, muradına ereceğine ve yaşamak istediği hayatı bulacağına, ekmeğin kesileceğine, hanesinin ve işyerinin bereketinin ve bolluğunun kaçacağına, şans, bereket ve kazanç kapılarının kapanacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevgilisinin işediğini gördüyseniz:

  • Hayatınızı zorlaştırabilecek kişileri engellemeniz gerekiyor.

Rüyada sevgilinin işediğini görmek hayallerinden günbegün daha da uzaklaşacağına, kırgınların barışacağına, çok hayırlı kazançlar elde edeceğine, en yakın zamanda çok iyi haberler alacağına rivayet eder.

Rüyada sevgilisinin işediğini görmek yaşamına bakacağına, hayatı baştan aşağı değiştireceğine, rüyayı gören kişinin kendisi işini kuracağına, dertlerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada birinin ayağına işediğini görmek bazı kişilerin ortaya atacağı dedikodulara çeşitli şekillerde malzeme olunacağına, neredeyse herkes tarafından yalnız bırakılacağına, çok büyük üzüntüler ve stres yaşanan bir döneme girileceğine, rüyayı gören kişinin, çok büyük üzüntüler yaşamasına sebep olacağına ve çok sıkıntılı ve sorunlu bir dönem geçireceğine, büyük bir projenin ortaya konulması sayesinde çok tanınan ve saygı duyulan bir kişi olacağına ve kazanılan bazı hayırlı kısmetler ile yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine alamet eder.

Rüyada sokağa işediğini görmek mutsuz ve huzursuz günler geçirileceğine, eğlence ve sefa içinde yaşayacağına, ağız tadına, neşeye, huzura ve sıhhate kavuşacağına alamet eder.

Rüyada bebeğin işediğini görmek hayal kırıklığı ile karşılaşılacağına, hayatına şans ve uğur getirecek işler yapacağına, talihinizin artacağına yorulmaktadır.

Rüyada mezarlığa işediğini görmek kazancının bereketli olacağına ve hayatı boyunca hiçbir zaman parasızlık çekmeyeceğine, maddi sıkıntıların biteceğine, işlerin yoluna gireceğine ve geçim derdinin de son bulacağına, kendisiyle övüneceğine ve aynı zamanda kendisine gücünü ispat etmiş olacağına işaret etmektedir.

Rüyada birinin yatağına işediğini görmek atılan adımlar sayesinde işlerin çok büyük başarılar getireceğine, sorunların kısa süre içinde çözüm bulacağına, büyük bir iş için bir ortaklık kurulacağına, bir sebeple çok üzüntü duyulacağına delalettir.

Rüyada başkasının üzerine işediğini görmek bir sebeple çok sıkıntı çekerek adının lekelenmesi gibi durumlara kadar ilerleyecek bir sorunlar yumağı ile karşı karşıya kalacağına, yardım istenen bir kişiden bir türlü cevap alınamayacağına, yaşanan bir ilişkinin ayrılıkla biteceğine, işle ilgili olarak ummadığı bazı sıkıntıların ortaya çıkacağına ve bu durum karşısında işi yaptığı kişiden ihanet göreceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments