Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevgilisini kendi evinde görmek

Rüyada sevgilisini kendi evinde görmek

Rüyada sevgilisini kendi evinde görmek karşısına kendisini mutsuz edecek, hayal kırıklığına uğratacak ya da emeklerini boşa çıkaracak hiçbir önemli sorun çıkmayacağına, umutlarının tazeleneceğine, sevilen bir kişi sayesinde uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, dualarının ve dileklerinin gerçekleşeceğine, hayatındaki tersliklerin düzeleceğine, mutlu olması için pek çok nedene kavuşacağına, çok zor duruma düşüleceğine ve bu zor durumdan ve sorunlardan korunmak için çok geç kalınacağına, büyük sıkıntılar ve borçlarla boğuşmak zorunda kalacağına, sorunlarından, sıkıntılarından, mutsuzluklarından, huzursuzluklarından kurtulacağına, borçlarının kapanacağına, yükünün azalacağına ve böylelikle içine düştüğü maddi sıkıntının da sonunun geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada sevgilisini kendi evinde gördüyseniz:

  • Hala kafanızı kurcalayan birşeyler varsa onları eşiniz, sevgiliniz ya da yakın dostlarınızla tartışmalısınız.Bunu yaparsanız endişelenecek bir durum olmadığını daha iyi görebilirsiniz.

Rüyada eski sevgilinin evine girmek düşüncelerini net olarak açamayacağına, uzun zamandan beri meşgul olunmasına sebep olan durumların yakında çözüleceğine, sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada sevgiliyi evinde görmek çok büyük bir ortaklığa gireceğine, aynı zamanda yaptığı işlerde çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, büyük işlere girmek pek sıkıntı çekmeyeceğine ve iş hayatı için gereken ne varsa yapacağına, duygularının ön plana çıkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevgilinin evinde uyumak kariyerinde ilerlemeye kaydedeceğine, mutluluk verici olayların yaşanacağına, geleceği için atacağı yeni ve hayırlı adımlara işarettir.

Rüyada kendini sevgilisinin evinde görmek kendinden akıl danışılan ve iş sorulan kimse haline geleceğine, hem ruhsal hem parasal olarak çok iyi olunacağına, rızkının genişleyeceğine, başarılarının artacağına işarettir.

Rüyada sevgilisinin evine gitmek eşi ile büyük anlaşmazlıklara düşeceğine, uzun zamandan beri ödenemeyen borçların ödeneceğine, hedeflerini gerçekleştireceğine işaret etmektedir.

Rüyada sevgilisini kendi evinde görmek büyük atılımlarda bulunacağına, çalışılan işte alınacak başarılı sonuçlarla üst mevkilere gelineceğine, refah düzeyinin düşmesine neden olacak yollara gireceğine ve bunun bedelini de fakirliğe ve yokluğa düşerek ödemek zorunda kalacağına işarettir.

Rüyada sevgilinin evine gelmesini görmek sorunlarına yardım etmek için başka kişileri bulup onlarla çalışacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım etmek için de harcayacağına, haramdan uzak durup, Allah’a dua edeceğine delalettir.

Rüyada eski sevgilinin evine gittiğini görmek işlerin toparlanacağına, yeni bir ortaklık kurulacağına, birbiri ardına yaşanan sorunların düzeleceğine, çok mutsuz olacağına, hastalanacağına, işini kaybedeceğine, daha sonra bu kişi ile dünyaevine gireceğine ve hiç olmadığı kadar mutlu olacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments