Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevgilinin üzgün olduğunu görmek

Rüyada sevgilinin üzgün olduğunu görmek

Rüyada sevgilinin üzgün olduğunu görmek bekarlar için de kalabalık bir ailesi olan kişi ile evlilik gerçekleştirileceğine, işlerin günden güne daha kötü bir duruma düşeceğine, kazancının artacağına, emeklerinin karşılığını hak ettiği şekilde alacağına ve yaşamının kendi istediği gibi ilerleyeceğine, talihsiz bir durumla karşı karşıya kalınacağına, sevilen bazı kişilerle bir ortaklık kurulacağına, çok büyük iş deneyimi kazanılacağına ve aileden birine yapacağı bir iş için maddi ve manevi olarak büyük destek verileceğine, dince eksikliğe ve itikat bozukluğuna, yapılan hataların düzeltileceğine tabir olunur.

Rüyada sevgilinin üzgün olduğunu gördüyseniz:

  • Belli bir konuyu sizin ele alış biçiminizle diğer tarafın ele alış biçimi arasında fark olabilir.

Rüyada eski sevgili üzgün görmek alacağı başarıların tatmin ve memnun olmasına yeteceğine, zahmetinin ve hastalığının da son bulacağına, alınacak sevinçli haberlerle mutluluk dolu günler yaşanacağına inanılır.

Rüyada eski sevgilisini üzgün görmek işlerinin kısa süreli de olsa sekteye uğrayacağına, fırsatların heba edileceğine, önünü açacağına rivayet eder.

Rüyada eski sevgilinin üzgün olduğunu görmek enerjisini toplayacağına, bolluk ve bereket içinde bir döneme gireceğine, eline geçen kazancın bir kısmı ile muhtaç insanlara yardım edeceğine, haksızlık yapan insanlardan uzaklaşacağına, aile hayatı içinde çok büyük tartışmaların ve sorunların yaşanacağına delalet eder.

Rüyada eski sevgiliyi üzgün görmek ihtiyaçlarını gidermekte maddi sıkıntı çekmeyeceğine yani geçim derdi olmayacağına, üzüntü ve sıkıntı yaratan durumların çok iyi bir şekilde çözüme kavuşacağına, zor zamanların biteceğine, çalışmaları ve emeklerinin karşılığını alarak bol kazanç elde edip, ailesine sıkıntılardan uzak ve rahat bir hayat yaşatacağına işarettir.

Rüyada sevgilinin üzgün olduğunu görmek işlerini kısa bir zaman içinde yoluna koyacağına, inandıklarının ve gönül verdiklerinin kendisini hüsran uğratacağına, emek verdiği işlerin karşılığını yeteri oranda göremeyeceğine, kazançlı çıkacağı işlere gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada sevgiliye üzgün görmek yapılan çalışmaların ve girilen işlerin hayırsız kişiler yüzünden durma noktasına geleceğine, maddi ve manevi açıdan çok büyük zararlara uğranacağına, bir toplantıdan diğerine koşacağına, çalışma hayatını kurtarmak amacıyla istenmeyen yollara girileceğine inanılır.

Rüyada sevgilini üzgün görmek hem ruhsal hem de bedensel olarak iyileşme kaydedeceğine, sorunlardan ve sıkıntılardan uzak bir yaşam elde edeceğine, makamının ve itibarının yükseleceğine tabir olunur.

Rüyada eski sevgilini üzgün görmek parasının ve malının her geçen gün çoğalacağına, refah düzeyinin artacağına, tüm arzularının yerine geleceğine, istediği başarıları ve zaferleri almaya nail olacağına, işlerinde berekete kavuşacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments