Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevgilini seni aldatırken görmek

Rüyada sevgilini seni aldatırken görmek

Rüyada sevgilini seni aldatırken görmek güzel bir olayı mahvedip, hayatı boyunca pişmanlık duyacağına, hem maddi olarak hem de manevi olarak layık olduklarına kavuşacağına, iş dünyasında haksızlığa uğranacağına, kazançlı işler yapmak için imkânlarının artacağına, işlerin büyük kazanç getireceğine, hem parasal hem ruhsal olarak zarara uğranacağına, kendisine uygun bir kısmet bulup en kısa zaman içinde dünyaevine gireceğine, ekmeksiz ve parasız kalacağına işarettir.

Rüyada sevgilini seni aldatırken gördüyseniz:

  • Kazananı olmayacak tartışmalara girmenin kimseye bir faydası olmayacağı için uzak durmakta fayda var.

Rüyada sevgilin seni aldattığını görmek bir sebeple uzunca bir süre boyunca kendisini aklamaya çalışacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve sonraki dönemlerde bu durumdan kaynaklanan sıkıntılardan çok çekeceğine, verilen emeğin boşa çıkmayacağına, manevi tatmini İslamiyet’te bulacağına tabir olunur.

Rüyada sevgilinin seni aldattığını öğrenmek çok hayırlı ve helal kazançlar elde edileceğine, aile hayatı ile ilgili çok güzel adımlar atılacağına, sahip olduklarını başkalarına hava atmak için kullanacağına alamet eder.

Rüyada sevgilinin seni aldattığını görmek hep aradığı rahatlığa ve kolaylığa kavuşacağına, daha fazla kazanç ve daha fazla rızık elde edeceğine, sıkışık geçen bir sezonun ardından biraz kafa dağıtmak ve daha rahat bir nefes almak için tatile çıkılacağına delalet eder.

Rüyada sevgilini seni aldatırken görmek mantık ve sezgileriyle hareket etmesi halinde her işini kolaylıkla halledeceğine, manevi olarak da çöküntü içine düşeceğine, kendi işini kurarak, alın ter ile ekmeğini kazanacağına işaret eder.

Rüyada eşinin seni aldattığını duymak çok alıngan olacağı bir dönemin yaklaştığına, haksızlık ve nankörlük göreceğine, çok daha büyük sorunlar yaşayacağına alamet eder.

Rüyada sevdiğinin seni aldattığını görmek daha azimli, daha dirayetli ve daha güçlü olarak hayata daha sıkı sarılacağına, hayırlı kişiler ile arkadaşlıklar kurularak çok güzel çalışmalar yapılacağına, eş, dost ya da akrabalarından gelecek olan yardımların herhangi bir şekilde fayda sağlamayacağına, verdiği emeklerin boşa gideceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eşinin seni aldatmasını görmek acıların ve gözyaşının dineceğine, sorunlarını aşmak için çözümlere kavuşacağına, aradığı çareleri bulacağına, şifa bulacağına, güzelleşeceğine, gereken sabrı göstereceğine ve onun tüm zorlu, zahmetli ve sancılı evrelerini ve  aşamalarını göğüslemeyi göze alacağına yorulur.

Rüyada erkek arkadaşının seni aldattığını görmek işlerin düzelmesi için yeni bir yol seçileceğine, okumuş, kültürlü ve alim kimse haline geleceğine, dost ve akrabalarla paylaşılacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments