Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çekirdek yemek

Rüyada çekirdek yemek

Rüyada çekirdek yemek karşılığında bolluk, bereket ve zenginlik bulacağına, sorunların birdenbire daha da artacağına, sıkıntılarını bir kenara kaldıracağına, iş hayatında türlü sıkıntılara düşüleceğine,  yapılan hatalardan ötürü çok üzüntü duyulacağına, kişinin uğradığı haksızlıkların sona ereceğine, uzun bir müddet sıkıntıların kişinin peşini bırakmayacağını, şanssızlıklardan ve uğursuzluklardan bunalan rüya sahibinin psikolojisinin giderek bozulacağına, kolaylık sağlayacağına, şansının yaver gitmesi ile birlikte iyi bir şekilde devam eden işlerin daha iyi bir hale geleceğine,  sorunların yine şans sayesinde çözüme kavuşacağına delalet eder.

Rüyada çekirdek yemek gördüyseniz:

  • Duygusal ilişkilerinizde istemediğiniz tersliklerle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada çekirdeksiz hurma yemek çeşitli avantajlar elde edileceğine, yeni projelere atılacağına, kendisini yakın bir akrabasının ihaneti içinde bulacağına, aile bireylerini üzecek ve eldeki imkanların heba olmasına yol açacak bir kişi ile muhatap olacağına ve bu durumun rakipleri çok sevindireceğine delalettir.

Rüyada siyah çekirdek yemek o kişiler ile bu sayede çok daha iyi zamanlar geçireceğine, çok hayırlı ve büyük çalışmalara imza atacağına, çok büyük sorunlar yaşayarak maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına ve neredeyse her gününün kavga ve dövüşle geçeceğine alamet eder.

Rüyada çekirdekli kuru üzüm yemek kişiyi sıkan, boğan ne varsa hepsinden kurtulmak için uğraşacağına, sıkıntılı bir dönemdeyse feraha ereceğine, kendisine yeni bir iş bulacağına, yapacağı bazı çalışmalar sayesinde hiç olmadığı kadar iyi çalışmalar gerçekleştireceğine işaret eder.

Rüyada günebakan çekirdeği yemek sıkıntılarından ve sorunlarından uzun bir zaman boyunca kurtulamayacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, güzelliklerle dolacağına, özellikle mutsuz ilişkileri sonlandırmak için hamlelerde bulunacağına rivayet eder.

Rüyada kabak çekirdeği yemek görmek büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, rızkının ve kazancının eksilmeyeceğine, işlerinin yolunda gideceğine, ticaret ehli olacağına, gerek malından gerekse parasından vermekten bir an olsun tereddüt etmeyeceğine bu sayede sadece bir insana yardım etmekle kalmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada şeftali çekirdeği yemek bolca romantizm olan yeni bir ilişkiye başlanacağına, hayırlı ve güzel kazançlar elde edeceğine, insanların takdir ettiği ve hayran olduğu bir kişi olunacağına, sıkıntılarından arınacağına rivayet eder.

Rüyada badem çekirdeği yemek birçok fırsatın elden kaçırılacağına, sevilen kişilerle uzun süreli bir ayrılık yaşanacağına ve eşler arasına girecek bir kara kedi yüzünden tartışmaların baş göstereceğine, rakiplerin kazanılacak başarılar sayesinde yenilgiye uğratılacağına, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine ve malının da aynı oranda artacağına delalettir.

Rüyada çekirdekli mandalina yemek aile hayatının gün geçtikçe iyiye gideceğine, geçim sıkıntısı varsa kolaylıkla atlatacağına, eteklerini zil çaldıracak güzel bir olayın yaşanacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments