Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gül çekirdek görmek

Rüyada gül çekirdek görmek

Rüyada gül çekirdek görmek çok rahat bir hayata adım atacağına, bolluğun sürekli olacağına ve geçim derdinin biteceğine, hayırlı kişiler ile çalışıp çok kazanç sağlayacağına, kötü işlere girmeyeceğine, her istediğini elde edeceğine, zenginliği bulacağına, kazançtan yana istediği rakamları elde edeceğine, maddi zarara neden olacak durumlarla karşı karşıya kalınacağına, kolay yollardan rızık sahibi olacağına, geniş geniş yaşayacağına, işlerinin problemsiz şekilde ilerleyeceğine tabir olunur.

Rüyada gül çekirdek gördüyseniz:

  • Alışılmadık kaynaklardan gelir elde edebilir veya karlı alışverişler yapabilirsiniz.

Rüyada gül çekirdek görmek bütün malını mülkünü varını yoğunu harcayabileceğine, hafifleyeceğine, keyfe ve neşeye kavuşacağına, kişinin rızkını kazanmak için hiçbir zaman zorlanmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada gül çekirdeği görmek hayal ettiği bir şeye ulaşma yolunda araya bir engelin daha gireceğine, terslik yaşayacağına, sıkıntılı bir dönemdeyse feraha ereceğine, kırılan kalbin onarılacağına yorulmaktadır.

Rüyada ayva çekirdeği görmek dost ve akrabanın işlerine yardım edileceğine, kendisine gelir getiren yolların açılacağına, çok güzel şeyler ile karşılaşıp yeni yerlere gidip yeni işlere gireceğine ve çok daha huzurlu bir insan olacağına rivayet eder.

Rüyada nar çekirdeği görmek aile hayatı ile ilgili çok güzel adımlar atılacağına ve çok hayırlı kazançlar elde edileceğine, atılan adımların kısa süre içinde büyük başarılar kazanılacağına, sevinçli haberler alınacağına, verilen sözlerin yerine getirileceğine, zorlanacağına tabir olunur.

Rüyada çekirdeksiz beyaz üzüm görmek bunun kendisine başarı, mevki, zafer ve bol kazanç getireceğine, kendisine hayır getirmeyecek işlere gireceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, kendisini bu konuda çok şanslı göreceğine alamet etmektedir.

Rüyada vişne çekirdeği görmek zor zamanlar geçiren bir dosta yardımcı olunacağına, rahat bir hayatın kapısının açılacağına, gönlünce bir yaşam süreceğine delalet eder.

Rüyada meyve çekirdeği yemek sıkıntılarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, sevdiği kişilerin uzun zamandan beri devam eden sorunlarının çözümü için yakın bir zaman içinde destek olacağına, hayırlı bazı çalışmalar gerçekleştirip büyük kazançlar elde edeceğine, beklentilerin boşa çıkmayacağına, kişinin kendi başının çaresine bakacağına alamet eder.

Rüyada siyah beyaz çekirdek görmek verilen bir karardan ötürü pişman olunacağına, yaptığı çalışmalar sayesinde sorunlarından kurtulacağına, yaşanan sıkıntıların verilecek olan büyük bir mücadele sonucu ortadan kalkacağına, atılan adımlar sayesinde çok daha iyi bir duruma geçileceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments