Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevgilinin kızlığını bozmak

Rüyada sevgilinin kızlığını bozmak

Rüyada sevgilinin kızlığını bozmak işlerinde çok sıkıntı çekeceğine, sevdiği bir kişiyi kaybedeceğine, dertlerinden ve borçlarından kurtulacağına, sıkıntılarından ve dertlerinden kurtulacağına, düşülen zor durumlardan yakın zaman içinde kurtuluşa erileceğine, yönetici koltuğuna oturtulmaya layık görüleceğine bu sayede gelirinin de önemli oranda çoğalacağına, istenen şeylerin gittikçe daha büyük zarar vereceğine ve işlerin içinden çıkılmaz bir hal alacağına, emeklerinin boşa gideceğine, hayallerinin yıkılacağına tabir olunur.

Rüyada sevgilinin kızlığını bozmak gördüyseniz:

  • Bazı konular tekrar edebilir.

Rüyada sevgilinin kızlığını bozmak kafasının karışacağına ve karar vermekte güçlük çekeceğine, işlerin her geçen gün daha çok kişiye ulaşacağına, dedikoduların deyim yerindeyse bıçak gibi kesileceğine, kimseyle konuşmayacağına işarettir.

Rüyada bir kızın bekaretini bozmak sorun yaşanan bazı konuların çok kazançlı bir şekilde ortadan kaldırılacağına, çok büyük mutluluklar ve sevinçler duyacağına, çok mutlu ve huzurlu bir hayata kavuşacağına ancak bu durumların her zaman yavaş yavaş gerçekleşeceğine, eline geçen fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine, iş hayatında büyük bir atılım yaparak rakiplerinin önüne geçeceğine, çok sıkıştığı ve sıkıldığı bir zamanda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada bir kızın bakireliğini bozmak işlerinin çok iyi bir hal alacağına, olumsuzlukların peşin sıra geleceğine, etrafındaki bazı kişiler ile tartışacağına rivayet eder.

Rüyada kızı bozmak imkân sahibi olacağına, ancak kendisine destek olmaktan ve yardım etmekten de geri durulmayacağına, hayatına anlam katacak şekilde yaşamaya başlayacağına inanılır.

Rüyada kendi kızlık zarını bozmak uzun yıllardan beri hayal ettiği herşeye yakın bir zaman içinde herhangi bir zorluk çekmeden kavuşacağına, her istediği şeye yakın zamanda sahip olacağına, hem de kişinin bu süreçte psikolojik olarak zayıflayacağına ve düşmanların bu durumdan yararlanmak için atağa geçeceğine tabir olunur.

Rüyada kızlık zarı bozmak mutluluğundan olacağına, sevgilinizin sizin hoşunuza gidecek şeyler yapacağına, üzüntülerinin kısa bir süre içinde yaşadığı üzüntülü ve kötü durumların hiç sorun yaratmadan ortadan kalkacağına delalet eder.

Rüyada kızlık bozduğunu görmek manevi olarak kalbin Allah aşkı ile dolacağına, büyük kazanç getirecek işlere gireceğine, neredeyse mahkemelik olunacağına inanılır.

Rüyada bir kızı bozmak rüya sahibinin sağlığına geri kavuşacağına, hayallerine ve beklentilerine kavuşacağına, bolluk ve bereket içinde olacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments