Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kedi işediğini görmek

Rüyada kedi işediğini görmek

Rüyada kedi işediğini görmek borçlarının çoğalacağına, daha kötü günler yaşayacağına, hem aile hayatında hem iş hayatında hayırlı olayların yaşanacağına, hedefine ve amacına giden yolda bir an bile vazgeçmeden, yılmadan, durmadan ve başka yollara sapmadan ilerleyeceğine sonunda da mutlaka emeline nail olacağına, uzun zamandan beri süren işsizliğin sona ereceğine, uzun yıllar boyunca yardım ettiği insanların kendisine sırt çevireceğine, işlerinde büyük başarılar ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, elden çıkan malların geri kazanılacağına ve yaşanan eksikliklerin giderileceğine tabir olunur.

Rüyada kedi işediğini gördüyseniz:

  • Beklenmedik harcamalar için bütçe ayırmanız gerekiyor.

Rüyada kedinin işediğini görmek çok büyük üzüntü duyacağına, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, çok büyük emek vererek hazırladığı bir çalışmadan beklediği verimi ve kazancı elde edemeyeceğine, elindeki diğer işleri de kaybedebileceğine ve büyük zorluklar yaşayacağına, planlarının ve projelerinin çok beğenileceğine tabir olunur.

Rüyada kedinin üstüne işediğini görmek fakirleşeceğine tabiri cazise attan inip eşeğe bineceğine yani azı ile yetinmek zorunda kalacağına, şanssızlığın yakın zaman içinde şansa dönüşeceğine, hayırlı kararlar verileceğine, bu kararlar sayesinde işlerin daha iyi bir hal alacağına, yanlış yollardan döneceğine delalet etmektedir.

Rüyada kedi yavrusunun işediğini görmek verilen sözlerin tutulacağına, borçların kısa süre içinde ödeneceğine, elini attığı her işin güzel sonuçlanacağına, maddi ve manevi olarak zora düşüleceğine, sevilen kişiler ile uzun süreli bir kırgınlık yaşanacağına işaret eder.

Rüyada kedinin eve işediğini görmek bunun kendisine büyük bir rahatlık vereceğine, yaşadığı bu güzel olayları unutmayacağına, işlerinin iyi gideceğine alamet eder.

Rüyada kedi işediğini görmek güllük gülistanlık bir hayata kavuşulacağına, çok daha büyük adımların atılacağına ve büyük kazançların elde edileceğine, dünya hayatında isteklerinizin gerçekleşeceğine rivayet eder.

Rüyada bir yere işediğini görmek aşama kaydedeceğine yeni fırsatlar elde edeceğine, bolluk içine olacağına, çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, yapacağı işlerde çok büyük bilgi ve deneyim sahibi olarak çok rahat bir şekilde birçok projenin altından kalkacağına, alınan borçların geri ödenemeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada koltuğa işediğini görmek büyük projeler ortaya koyan kimse olacağına, bazı kişiler tarafından çok kötü durumlara düşürülmeye çalışılacağına, iş hayatında yaşadığı stresi söküp atacağına rivayet etmektedir.

Rüyada hayvanın işediğini görmek kararmış düşüncelerinin aydınlanacağına, kendini iyi ve şanslı hissedeceği kadar güzel bir dönem geçireceğine, bir koyulan işten yüz kazanılacağına, işyerine ve haneye bolluk ve bereket geleceğine, saygın kişiliğini insanlar arasında temizlemek için büyük bir uğraş vereceğine, suçsuz olduğunu ortaya çıkarmak için çeşitli kişiler ile büyük tartışmalar yapacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments