Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevgilinin eşini görmek

Rüyada sevgilinin eşini görmek

Rüyada sevgilinin eşini görmek yaşayacağı olaylar sayesinde ayaklarının yerden kesileceğine, şansının ve bahtının açılacağına, ticaretinde ehil kişiler arasına gireceğine, kazanılacak ve ele geçecek paraya, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, istediği herşeye sahip olacağına, güzel haberler alacağına, kendini iyi ve şanslı hissedeceği kadar güzel bir dönem geçireceğine, problemlerinden ve sıkıntılarından kurtulacağına ve hayallerine kavuşup mutluluk ve huzur içinde bir hayat süreceğine, herhangi bir isteğinizden vazgeçmenize tabir olunur.

Rüyada sevgilinin eşini gördüyseniz:

  • Bazı yeni altarnatifleri değerlendirip, karar vermeye çalıştığınız sıralarda daha da yeni imkanlar belirebilir.

Rüyada eski sevgiliyi ve eşini görmek çok büyük işlere girişip hepsinden alnının akı ile çıkacağına ve bütün işlerin çok büyük başarılar ve çok büyük paralar getireceğine, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, kırgınlıkların ve kızgınlıkların kısa zamanda biteceğine, daha çok kazanmaya başlayacağına delalet eder.

Rüyada eski sevgilisinin eşini görmek kendisi ile birlikte birçok insan için ekmek kapısı olacak bir işe gireceğine ve mutlu ve huzurlu bir aile yaşantısına sahip olacağına, Allah’a sığınması ve dua etmesi sayesinde sıkıntılarından kurtulacağına, isteklerine kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eşinizin sevgilisini görmek kurulacak bir ortaklık sayesinde iş sahibi olunacağına, kötü niyetli bir kişinin işleri bozmak için çıkartacağı dedikoduların bertaraf edileceğine, işlerinin açılacağına, hayatına bolluğun ve bereketin geleceğine alamet eder.

Rüyada eşinin sevgilisini dövmek iş hayatında türlü sıkıntılara düşüleceğine, çok uzaktaki bir kişiden yaptığı iş ile ilgili olarak çok sevindirici ve çok büyük başarılar kazandıracak haberler alacağına ve bu haberler sayesinde çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok güzel yerlere geleceğine, sadakat ve vefa duygusunun çok daha güçleneceğine ve rüya sahibi ile sevgilisinin ömrünün sonuna kadar kopmayacağına işarettir.

Rüyada sevgiliyi eşiyle görmek olumlu ve güzel gelişmeler yaşayacağına, çevresindeki kimseleri de yanlış hareketlerinden ötürü uyararak onlara da iyiliklerde bulunacağına, küfürlü söze inanılır.

Rüyada eşini eski sevgilisiyle görmek mali konularda yeterince dikkatli davranmadığı için sürekli bir dar boğaz yaşayacağına, elinde bulunan kazancın kendisine çok yeni kapılar açacağına, rahatsızlıklar yüzünden çok zor zamanlar geçirileceğine rivayet eder.

Rüyada sevgilinin eşini görmek herhangi bir sorunla karşılaşmayacağına ve sıkıntılarının sona ereceğine, bedeninin şifaya kavuşacağına, geçim derdinin, hastalığının, üzüntülerinin ve mutsuzluğunun son bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada eşini sevgilisiyle görmek zayıflayacağına, uğranan zarardan kurtulmak amacıyla destek alınamadığı ve yardım bulunamadığı için zararın ve krizin daha da büyüyeceğine, maddi ve manevi açıdan büyük bir ilerleme kaydedeceğine ve insanların imrenerek baktığı bir kişi olacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments