Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevgilinin adını söylemek

Rüyada sevgilinin adını söylemek

Rüyada sevgilinin adını söylemek alacağı bazı kötü haberler yüzünden üzüleceğine, istemeden bazı sorunlara ve sıkıntılara sebep olacağına, bu sebeple çok büyük üzüntü ve tedirginlik duyacağına, uykusuz geceler yaşayacağına ve işlerinde bir türlü doğru kararları veremeyeceğine, eline geçen bütün fırsatları titiz davranmasına rağmen boşa harcayacağına, hem mutluluk hem de mal mülk sahibi olacağına, çok büyük kazanç getirecek işlere girileceğine, halinin ve vaktinin de çok iyi olacağına, farklı kişilerle tanışacağına, yeni yerler göreceğine, işler ilgili olarak büyük sıkıntılar yaşayacağına, uzun süreden beri birlikte olduğu bir kişiden ayrılacağına ve ruhsal ve parasal olarak hiç beklemediği bir duruma düşeceğine delalet eder.

Rüyada sevgilinin adını söylemek gördüyseniz:

  • Pek çok olay, konu veya insan sizi heyecanlandırıyor veya merak uyandırıyor olabilir.

Rüyada sevgilinin adını söylemek can sıkıcı durumlarla karşılaşılacağına, bağlılıkların zayıflayacağına ve rüya sahibinin kendi hayatının kontrolünü alabilmek için yoğun mücadeleler içine gireceğine, daha işe başlamadan ortağı olan kişi ile arasının açılacağına, işlerinde çok iyi bir noktaya geldiği bir dönemde düşmanlık yapan bir kişi tarafından zarar verilmek isteneceğine yorulur.

Rüyada kendi adını söylemek doğru olduğu düşünülen ve sonrasında da doğru olduğu görülen bir karar verileceğine, işle ilgili büyük bir gelişme yaşanacağına, bir sebeple etrafındaki bazı insanlardan ağır eleştiriler alacağına, makamının artacağına, yönetici koltuğuna oturtulmaya layık görüleceğine delalet eder.

Rüyada adını söylemek binbir zahmetle dikilen fidanların meyve vereceğine, kendisini ve ailesini toparlaması için ne gerekiyorsa yapılacağına, uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada birinin adını söylemek sevdiği kişiler ile kazançlı bir işe gireceğine, kazancının bol olacağına, rüya sahibinin içine kapanacağına inanılır.

Rüyada ad söylemek endişelerin biteceğine, hayallerin yarıda kalacağına, ancak zararın daha büyümemesi ve yeni bir sorunla karşılaşmamak için çok büyük önlemler alacağına işarettir.

Rüyada adını soyadını söylemek uzun bir süre boyunca bu kişi ile devam ettikten sonra artık birçok konuda bu kişiden destek alınacağına, işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, sevinçli haberlerin geride kalacağına ve üzüntülü bir ruh haline bürünüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada sevdiğinin adını söylemek işlerinin yarım kalacağına, hayallerinin suya düşeceğine, iş alanında atılım yapmakta gözü pek davranılacağına, sağlık konusunda iyi haberler alınacağına ve mutlu bir ömür geçirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada eski sevgilinin adını duymak manevi yönlerinin güçleneceğine, işlerini çok iyi bir şekilde tamama erdirdiği için insanların saygısını ve sevgisini kazanacağına, güzel, sürpriz ve müjdeli olaylar yaşayacağına, dileklerine ve hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine alamet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için Paylaş

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments