Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğinin adını söylemek

Rüyada sevdiğinin adını söylemek

Rüyada sevdiğinin adını söylemek bir sebeple işlerinin sıkıntıya gireceğine, bunalıma gireceğine, başarısız olacağı duygusundan kurtulmaya çalışacağına, tahmin etmediği bir yerden büyük bir zarar edeceğine, daha ağırbaşlı ve olgun bir kimse olacağına, eline geçen gelirin de çoğalacağına, bunun kendisine sadece gurur vermeyeceğine aynı zamanda manevi huzur duymasına da vesile olacağına, sebepsiz yere bir arkadaşla tartışılacağına, çok güzel ve hayırlı işlere gireceğine, tüm endişe ve üzüntülerinden kurtulacağına alamet eder.

Rüyada sevdiğinin adını söylemek gördüyseniz:

  • Mevcut gelişmeleri dikkatle takip etmeli, doğru sonuçlar çıkartabilmek için haber, bilgi veya işaretleri görmezden gelmemelisiniz.

Rüyada sevdiğinin adını söylemek çocukları ve torunları ile güzel günler geçireceğine, zinaya ve yasak olana uzak duracağına, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir konuma ve duruma gelineceğine, sıkıntıların, zorlukların ve sorunların tamamen çözüme kavuşacağına delalet eder.

Rüyada ad söylemek aksilikler yüzünden kısa sürede büyük kazanç getirecek bir işin elden kaçacağına, kısmetin kapanacağına, parasal ve ruhsal olarak büyük kayıplar yaşanacağına, planların boşa gideceğine, sürdürdüğü gayretlerinin kendisine şifa olmayacağına, yaşanan bütün sıkıntıların ve çekilen zahmetlerin karşılığını vereceğine işaret eder.

Rüyada kendi adını söylemek keyfinin kaçacağına, işlerine olan konsantrasyonunu bozacağı gibi, sosyal çevresiyle olan ilişkilerinde de sıkıntıya neden olacağına, işlerinin rast gideceğine, kazancının çoğalacağına rivayet eder.

Rüyada birinin adını söylemek kendisini üzen ve kıran kişileri hayatından çıkaracağına, girdiği işlerde çok büyük kazançlar elde edeceğine, kardeşlerin el ele vererek bir iş kuracaklarına ve rakiplerin alt edileceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine ve mutlu bir yuvaya sahip olunacağına işaret eder.

Rüyada adını soyadını söylemek işlerinin bazı kişiler tarafından engellenmeye çalışılacağına, mal varlığında kayıplar yaşayacağına, parasal ve ruhsal sorunların artacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevgilinin adını söylemek bereketinin artacağına, kafasındaki sorunları çözeceğine, sıkıntılı bir dönem geçirileceğine işaret eder.

Rüyada adını söylemek sahip olduklarının elinden kayıp gideceğine bunun da geçim derdine düşmesine neden olacağına, hayal edilen herşeyin yakın bir zaman içerisinde gerçekleştireceğine, dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına ve bir işten dolayı kötü insanlar ile muhatap olmak zorunda kalacağına delalettir.

Rüyada sevdiğinin adını duymak uzun süre kötü giden bir işin düzeltileceğine, evinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, aile bireyleri arasında çok büyük ve hayırlı bir bağın kurulacağına, hane içinde bir takım zorluklara düşeceğine ve sevdiklerine hasret kalacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments